Featured Posts

a
View Post
26 nov

Mi az a strobing?

Talán már te is egyre sűrűbben olvasod a misztikus szót, hogy “strobing”, és annyit már sejtesz, hogy a kontúrozáshoz van köze, de, hogy mit is jelent pontosan, és miért fogod szeretni, azt összegyűjtöttem neked pár pontban.

A strobing a finomságról, a finom árnyalatokról és az elérhető, kiemelésen és ragyogáson alapuló szépségről szó. A Strobe Cream egy könnyű hidratáló, ami egy különleges kagyló-kivonat segítségével csillogást varázsol és a legtöbb arcbőrre alkalmazható. Finom vagy akár intenzív hatás is elérhető a krém használatával, függően attól, hogy mennyi terméket viszel fel a bőrödre.

Hogyan használd?

Közvetlenül a letisztított arcra is felviheted, vagy a száraz bőrre a hidratáló krém után. A sminkszivacsot nem ajánlják applikációhoz, mivel beszívná a terméket magába, ezért inkább ujjal vagy ecsettel való felvitelt javasolt. Ha az alapozód előtt használod, a teljes bőrképedet ragyogóvá teszi, ha az alapozó után viszed fel akkor csak a kívánt területeket emeli ki az arcodon.

A Strobe Cream a legtöbb Prep + Prime termékre applikálható, azonban nem ajánlják, hogy más ragyogást fokozó termékkel együttesen legyen használva. A párban használt másik termék mindig matt vagy szatén legyen, a túl sok strobing túl sok, hivalkodó csillogást eredményez.

MINERALIZE SKINFINISH-POWDER-Global Glow-300-1

MINERALIZE SKINFINISH-POWDER-Global Glow-300-1

Miért is olyan népszerű?

Azért, mert ez a termék egy szuper gyors-segély a fáradt fakó bőrnek, hidratáló és frissítő növényi kivonatokkal, hatalmas dózisú zöld teával, ragyogást növelő komponenssekkel. A Strobe Cream fényvisszaverődő gyöngy részecskéket és antioxidánsokat tartalmaz amelyeknek köszönhetően simább és tisztább lesz a bőr, valamint ragyogó és hidratál

A mostani kontúr-őrületben sok nő keresi annak a lehetőségét, hogyan érhetné el a kontúrált végeredményt egy egyszerűsített sminkelési rutinnal. A Strobing egy egyszerű és hatásos módja annak, hogy az arc kiemelkedő részeit hogyan lehetne megvilágosítani. Például a M∙A∙C Cosmetics Strobe Cream segítségével rétegenként fel tudjuk építeni a sminkünket, egészen a finom, lágy hatástól a drámai, erőteljes hatásig.

MINERALIZE SKINFINISH-POWDER-Lightscape-300-1

MINERALIZE SKINFINISH-POWDER-Lightscape-300-1

Tudtad, hogy

a Mac az első szépségmárka, mely bemutatta a Strobe Cream-et, amivel 2000-ben trended teremtett ?

a Strobe Cream a bőrápolást és a sminkelést is magában foglalja, amely a mai napig egyedülálló a piacon?

a Strobe Cream az egyik legjobban keresett bőrápolási termék és nagy rajongás övezi ?

a MAC Artistok már évek óta használják ezt a highlighting technikát, lásd a trend fejlődését ?

 


Marcella