Featured Posts

a
View Post
24 nov

Az én ajándékom Nektek

A legidőtállóbb tárgyi eszköz is rövidebb életű, mint az élmény, amit örökre magunkkal viszünk a szívünkben vagy az emlékezetünkben. Egyre többen gondolják úgy, hogy élményt adni sokkal értékesebb és maradandóbb, mint egyszerű tárgyakat. Nekik szeretnék most kedveskedni az ünnepek közeledtével egy ritka ajándékkal – hiszen még sosem volt kedvezményem -, hogy olyan élményt nyújthassanak szeretteiknek, ami egyszerre építő jellegű és önfeledt.  Az általa elindított változás hosszútávon is érezteti hatását, s ezáltal további szép és kedves, elismerő, máskor izgalmas pillanatok kísérik majd szeretteink mindennapjait. A jót bevonzás képességét adni ajándékba – talán a legszebb gesztus és nem lehetetlen. 🙂

A 20%-os kedvezmény minden, 2015. december 31-ig megrendelt personal shoppingra és gardróbrendezésre vonatkozik, nőknek és férfiaknak egyaránt. A kupon 2016. május 1-ig használható fel.

Personal shopping
Gardróbrendezés

Az igényelhető ajándékkártyák száma a nagy érdeklődésre való tekintettel korlátozott, így kérlek, hogy ne az utolsó pillanatra hagyd megrendelésedet!

Ha további kérdések merülnek fel, akkor írj bátran, vagy kérd e-mailben ajándékkártyáim egyikét!
A tárgy mezőbe ezt írd: #élménytadok

E-mail: stiluskommunikacio@runwaypr.hu


Marcella