Featured Posts

a
View Post
9 dec

Scitec Nutrition flagship store-t nyitottunk meg

Hosszas előkészületek után megnyílt a Scitec Nutrition flagship store-ja a MOM Bevásárlóközpontban, melynek ünnepélyes sajtófogadásának pr-ját feladatul kaptam. Kifejezetten örültem a megbízásnak, ugyanis régóta foglalkoztat az étrendkiegészítők világa, de eddig hatalmas mumus volt a számomra. Sosem tudtam eldönteni, hogy szedjem-e, vagy sem ezeket a csupa jót ígérő kiegészítőket. Az világossá vált, hogy annyi fehérjét nem tudok bevinni a szervezetembe, mint amennyit az edzőm, Ágh Csaba elvárna a kiegyensúlyozott fejlődés érdekében, de itt el is akadtam a fehérjebevitelt illetően.  

Szóval tényleg tele kíváncsisággal fogtam hozzá a feladathoz, mely végül november 19-ére összeállt, s így a 2016-os Riói Olimpiára készülő élsportolókkal és a fitnesz világ legjobbjaival nyitott meg a Scitec Nutrition új, minden eddiginél legszebb és legjobban felszerelt üzlete a MOM Bevásárlóközpontban.

A csütörtök esti üzletmegnyitó-sajtótájékoztatót hatalmas érdeklődés övezte mind a sajtó, mind a szakma részéről. A kvalifikációs versenyfelkészülését szakította meg többek között Nagy László kézilabdázó, Kiss Balázs birkózó, Zsivóczky-Farkas Györgyi atléta és Gór-Nagy Miklós vízilabdázó is, hogy részt vehessen a mérföldkőnek számító szaküzlet megnyitóján. A megnyitóval együtt ünnepelhettük többek között Salamon Dia és Csuhai János fitnesz bajnokokat, akik november 14-én nyertek világbajnokságot, Békefi Brigittát, aki ugyanezen a világbajnokságon ötödik helyezést ért el, valamint Toldi Zsuzsit, aki BodyPower Pro és Arnold Classic Europe győztes.

A Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatójaként a Scitec Nutrition kiemelt figyelmet fordít az olimpiára készülő sportolók egészséges és minél hatékonyabb felkészülésére. A Magyar Olimpiai Bizottsággal kötött megállapodás értelmében A SCITEC NUTRITION 2 éven keresztül biztosít táplálék kiegészítőket több mint 175 magyar olimpikon számára. A nemzetközi dopping laborban bevizsgált, a MOB és a MACS által elismert termékeket a sportolók minden hónapban házhoz szállítva kapják meg, szaktanácsadással és testösszetétel analízissel. A sportolók részéről hatalmas az érdeklődés, hiszen a kiváló minőség és a tisztaság garanciája rendkívül vonzó.

A megemelkedett igényekre reagálva a SCITEC NUTRITION élsportolói szaküzletet nyitott a MOB székháztól alig egy percnyire. A MOM Parkban megnyíló új SCITEC NUTRITION szaküzletben minden eddiginél nagyobb felkészültség és árukészlet áll a versenyzők szolgálatában. Exkluzív környezet, 70 négyzetméteres eladótér, több mint 1000 árucikk, testösszetétel mérés, szaktanácsadás, kóstolási lehetőségek – mindezt az élsport igényeire optimalizálva.

A megnyitó fantasztikus hangulatban telt: rengetegen jöttek el, magazinoktól, televízióktól, rádióktól, de bloggereket is köszönthettünk a vendégek soraiban. A Leroy sós falatkáit finoman egészítették ki a Scietec Nutrition fehérjedús édességei és smoothie-jai, de az igazi hab a tortán az ajándéksorsolás volt és a goodbye bag, amit dugig pakoltunk rengeteg jó dologgal, ami egy edzéshez szükséges. Mindenki kapott egy hátizsákot pólóval, shakerrel, vitaminokkal, fehérjeszeletekkel, fehérjeporokkal, pólóval – és akkor még nem is teljes az ajándéklista. A kezdőd lökést mi megadtuk, bízunk benne, hogy ha valakinek már csak ennyi hiányzott, hát most már lelkesen vesz egy edzőtermi bérletet is.

Marcella