Featured Posts

a
View Post
27 Sze

DAARLA vitorlázás 2021 A/W

A  vitorlázás iránti szenvedélyem idén új szintre lépett, s ha én lépek egyet, akkor nagy valószínűséggel azt rengeteg nő követi. Most sem volt ez másként, mikor felhívás érkezett az első DAARLA CRUISE CREW 2021 A/W legénységébe! Sokszoros túljelentkezés mellett végül 50 főben és 4 hajóban kellett maximalizálnom a DAARLA első, ilyen nagy flottáját, amivel egyrészről búcsúztattuk a nyarat,  másrészről köszöntöttük az őszi-téli kollekciót (ezért a névben az A/W = autumn/winter). Szeptember végén tehát 50 csodás DAARLA nő vette be a Balatonfüred kikötőjét, hogy a Füredyacht stílusos vitorlásain lopjon magának egy kis tartalmas, izgalmas, nagyon nőcis, nagyon nevetős énidőt.

Füredről egyenesen Tihany felé vettük az irányt, s bár a vitorlázás önmagában nyújt elég impulzust, mi azért rádobtuk a cseresznyét a habra a biztonság kedvéért.  Minden hajón ott volt a DAARLA legújabb kapszula kollekciója, egy-egy fotós, stylist és operatőr, hogy aztán igazán maradandó emlékkel legyenek gazdagabbak a DAARLA nők! Ízelítőül mutatok pár fotót a 175-ből. Azoknak, akik lemaradtak az idei vitorlázásról, üzenem: hamarosan itt a tavasz, azaz a szezonnyitó DAARLA CRUISE CREW 2022 S/S (spring/summer)!

A fotók előtt viszont mindenképpen szeretnék köszönetet mondani a DAARLA partnereinek, akik összeállították az ajándékcsomagjainkat: a Rosettinek a rengeteg hajpántért, fülbevalóért és kendőért, a Librinek a lehengerlő regényért, amivel megkoronázta az őszi estéinket (A vadon), valamint az Orbiconak a Bvlgari, Pepe Jeans, Versace illatokért!