Featured Posts

a
View Post
2 dec

Artemis CC krém – teszt

Ismeritek az ARTEMIS OF SWITZERLAND termékcsaládot?

A DOUGLAS-ban találtam rá, és először a csomagolás fogott meg. Szeretem a letisztult, egyszerű dolgokat, nem szeretem, ha valamire nagyon fel akarják hívni a figyelmet.

Korábban már használtam BB krémet, kíváncsi voltam, hogy a CC krémek mitől tudnak többet. Bár nem vagyok egy nagy kenegetős, és sokszor a változást sem tudom realizálni (talán mert nincs?!), azért megpróbálok objektíven írni a krémről.

Ami feltűnt már akkor, amikor a kézfejemre nyomtam a tubusból, az a könnyed textúra, és nem is volt ez másként akkor sem, mikor szivaccsal felvittem az arcomra a krémet. Finom, könnyen folyékony állagú volt, ezért nem is kell belőle sokat használni. Mivel nem különösebben tömör, ezért többször is végigmentem az arcomon, mire elfedte az apróbb hibákat és ráncokat. A végére kapott az arcom egy matt finisht, bár én úgy szeretem, ha kőpúderrel zárom az alapozást – most sem volt ez másként.

A formula E-vitamint, panthenolt és havasi gyopár kivonatot tartalmaz, csökkenti a bőrpírt, enyhíti a káros hatásokat, segíti a sejtregenerálódást. Uborka kivonat is van benne, ez növeli a bőr vízmegkötőképességét, és elősegíti a hidratálást, míg az oliva kivonat a pigmentfoltokat halványítja. A termék SPF 15-ös UV szűrővel is bír, aminek kifejezetten örültem, mert télen is figyelek a fényvédelemre.

PARAMÉTEREK:

Ára: 8990 forint
Kiszerelés: 50 ml
Színek: Light 01, Medium 02 (tehát csak két színben érhető el)
Kapható: Douglas


MARCELLA