Featured Posts

a
View Post
14 Már

Legyél te is STÍLUSTANÁCSADÓ!

VÉGRE!

Hosszas szünet után végre újra indul KEZDŐ stílustanácsadó képzés!

Jó látni, hogy te is úgy gondolod, a legjobb befektetés az, ha minél többet fektetsz önmagadba. Hogy neked is igényed van a fejlődésre, arra, hogy komplexen lásd magát az öltözködést, hogy te magad is szeretnéd inspirálni, edukálni a környezetedet.

Ha tanultál már velem a saját képzésemen, a Lakatos Márk Style Institute-ban, a Lucia Divatakadémián vagy a Szegedi Tudományegyetemen, akkor tudod, hogy milyen nagy hangsúlyt fektetek az elméleti részre, de még nagyobbat a gyakorlatira.

Ha még nem tanultunk együtt, csak online követsz engem, akkor is biztos lejött neked is az, hogy különös érzékkel szemlélem és adaptálom a divatelemeket. A képzés az én szűrőmön keresztül halad át, ezért az irányunk a stílusos, igényes és átgondolt styling lesz.

Áldás, hogy minden hétvégén egy akkora repertoárból végezhetitek a “műhelygyakorlatokat”, mint amit a képzés helyszíne, a DAARLA nyújt számotokra. A DAARLA egy gyönyörű, tágas budapesti szalon, ahol többszáz ruha, kiegészítő segíti a képzésedet, ráaadásul különböző stílusokban. Minden, amit elméletben megtanulsz, rögtön megtapasztalható, hiszen kéznyújtásnyira vannak a szoknyák, nadrágok, blúzok, ékszerek kisebb méretektől a nagyobbakig. 

 

Telefonon vagy e-mailen szívesen mesélek neked a tematikáról, de az alábbi kérdésekkel biztos, hogy fogunk foglalkozni:

  • sziluettelemzés

    Itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy idejétmúltnak és elavultnak, nem utolsó sorban kiresztőnek tartom a hagyományos alkatelemzési módszereket (alma, körte, homokóra, stb.), úgyhogy egy modern és minden alkattípuson működő szemlélettmóddal fogsz találkozni nálam ebben a kékrdésben.

  • színelemzés, színharmóniák

    A színelemzés külön szakma, azt nem én fogom megtanítani neked, de természetesen érinteni fogjuk a téma alapjait. Attól függően, hogy hogy áll össze a csapat, szívesebben fókuszálnék a tévhitek feloldására, a kőbe vésett szabályok helyett az áramlás, áramoltatás megtanítására

  • gardróbrendezés, personal shopping

    A gardróbrendezés menete, logikája, dinamikája. A stratégia felvázolása, az irányok meghatározása, a lehetséges fejlődési útvonalak vázolása. A ruhatár/kapszula ruhatár felépítése. Rövid- és hosszútávú vásárlási stratégiák, vásárlási költségvetés kidolgozása, fenntarthatósági alapelvek beemelése, quality vs. quantity.   

  • divattörténeti áthallások, eredetkutatás

    Érinteni fogjuk a legfontosabb divattörténeti mérföldköveket, mivel ad egy biztos kulturális/általános műveltségi alapot, másrészről segít megértetni velünk, hogy bizonyos ruhadarabok hogyan és miért fejlődtek oda, ahol most tartanak. Sokkal jobban fogjátok érteni a jelenlegi fast/high fashion kollekciókat és az ügyfeleitek ruhadarabokhoz való viszonyulásait is.

  • kiegészítő styling

    Megtanulod, hogy a kiegészítők milyen dinamikában kapcsolódhatnak az öltözék egyes elemeihez, melyek azok a kiegészítők, amelyek emelik a szettet.

  • divatszociológia

    A szociológia (ahogy a pszichológia is) számos kérdést felvet az öltözködéssel kapcsolatban, amelyekre minden, fentebb felsorolt témakörnél ránézünk. Olyan asptektusokat kínálok neked a képzés során, amelyekkel nagy valószínűség szerint még nem találkoztál.

A képzés elvégzése után magabiztosan állsz hozzá a saját és az ügyfeleid öltözködési szokásaihoz, elképzeléseihez, magabiztossá válsz egy olyan területen, ami szépen tudja kiegészíteni esetleg egy már meglévő másik szakmádat (segítő területek, coaching, szépségápolás, stb.). Tudni fogod, hogyan építheted fel tudatosabban a saját és mások ruhatárát. Képes leszel komplexen rálátni az öltöködésre, mint önkifejezési rendszerre.

A képzés alatt elkerülhetetlen, hogy minél élesebben ráláss magadra is, így biztos, hogy közelebb kerülsz önmagadhoz és a megéléseidhez is, legyen az a belső nőiességed, vagy a külső megjelenésed.

 

Tervezett indulás: 2024. április 6., 10 hétvége

Időpont: 09.00 – 14.00

Helyszín: DAARLA

Részvételi díj: 420.000 forint (fizethető részletekben, a te ütemedben)

A képzés felnőttképzés, nyilvántartási számmal.

Ha bármilyen kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, írj nekem bátran (marcella.kovacs@runwaypr.hu), vagy hívj fel (+36305177607), szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre, aggályodra, felvetésedre. 🙂 

A haladó/ráépülő képzés péntekenként lesz, 15.00 – 19.00 óra között és 2024. április 5-én indul. Ennek a képzésnek a tematikáját e-mailben tudod elkérni: marcella.kovacs@runwaypr.hu

Szeretettel,

Lola

Kovács Lola
divat- és stílusszakértő, divatújságíró