Featured Posts

a
View Post
2 jan

Új VAGHEGGI smink kollekció

Örülök, hogy az új évet egy olyan tartalmas új termékcsalád bemutatásával kezdhetem, ami a legkedvesebb olasz szépségápolási márkámhoz kötődik. Az olasz VAGHEGGI cég mögött a fitokozmetikai szemlélet áll, amely kimagasló minőségű növényi hatóanyagokat használ magas fokú technológiai eljárások mellett. A krémeiket imádom és minden barátnőm, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy kapott tőlem ajándékba, szintén nagy rajongóvá vált, mivel a krémek könnyen felszívódnak, nem okoznak olyan típusú allergiás reakciókat, mint sok más hasonló kategóriájú termék. Na de most nem a krémekről akarok beszélni, hanem a megújult dekorkozmetikai kollekciójukról, ami önmagában is magával ragadó. Azt tudni kell, hogy a VAGHEGGI dekorkozmetikai termékek – a krémekhez hasonlóan fitokozmetikai termékek. Igazi szépség elixírek, amelyekkel mem csak sminkelhetünk, de egyben táplálják is a bőrt gazdag hatóanyag komplexüknek köszönhetően. A termékek mikrobiológiailag és bőrgyógyászatilag teszteltek, és átestek a nickel testen is. Minden Vagheggi fitokozmetikai termék 100% Made in Italy, a termékek csomagolása környezetbarát, a műanyag flakonok nem tartalmaznak ártalmas flatátokat.

A kollekciót 4 inspiráló ikon ihlette: Frida Kahlo, Eva, Grace Kelly és Lucrezia Borgia – az ő nevüket is kapták a szortimentek.

GRACE KELLY

Grace Kelly amerikai Oscar-díjas színésznő és monacói-hercegné szépségével és tehetségével mindenkit lenyűgözött. A gazdag családból származó lány Alfred Hitchcock egyik kedvenc színésznője lett, akire oly sokáig várt. Emlékét a divatvilág a Hermés által tervezett Kelly-bag révén őrzi elsősorban, de időtálló, fenséges stílusának köszönhetően napjainkban ugyanúgy ikon, mint korában volt.

Tudtad?
Kelly egyik utolsó filmje, 1956-ban A hattyú volt, mely Molnár Ferenc regényéből készült.

FRIDA KAHLO

A XX. század meghatározó mexikói festőművésze, akitől képet vásárolt a Louvre. A feminizmus egyik ikonja, kultusza erősebb, mint valaha.

Tudtad?
Személyes stílusa divatot teremtett, olyannyira, hogy még “Barbie-baba” is készült belőle, azaz egy Frida-baba a Mattel jóvoltából.

ÉVA

Éva a nő volt, akit maga Isten teremtett, párja, Ádám oldalbordájából, s az a nő is ő volt, aki miatt Isten kiűzte az első párt a paradicsomból – egy falat alma miatt.

LUCREZIA BORGIA

Lucrezia Borgia, VI. Sándor pápa lánya, a reneszánsz Itália egyik leghíresebb – és leghírhedtebb – nőalakja. 16 éves korában már hat nyelven beszélt, írt és olvasott, s mindezek mellett korának (reneszánsz) szépségideálja is volt. Nevét mégis méregkeveréssel, vérfertőző kapcsolatokkal és gyilkosságok sorával hozzák össze, nem véletlenül.

Tudtad?
Ha érdekel Lucrezia egyáltalán nem hétköznapi életútja, nézd meg a Borgiák című sorozatot!

 

Sminkpaletta: 15.850 ft
Megvásárolható: itt.

Az új kollekció persze nemcsak ezekből a palettákból áll, hanem megannyi pompás színű rúzsból és körömlakkból, megfelelő sűrűségű és kézre eső ecsetből, alapozóból és púderekből.  Nekem a Grace Kelly paletta van meg, mert finom, visszafogott, MATT színeivel könnyedén lehet natúr make-upot készíteni a hétköznapokon. Külön plusz pont, hogy a paletta fekete színe egyébként nem fekete, hanem antracit szürke, szóval tökéletes a füstös szemsminkhez, vagy az árnyékoláshoz. Nem matt az egész paletta, de szerencsére kevesebb a csillogó szín rajta.


Marcella