Featured Posts

a
View Post
30 jan

More one nail – a hiányzó körömékszer

A Facebook oldalamon való ajándékozáskor a körömlakkok viszik a prímet, úgy tűnik, imádjuk szépítgetni a kézfejünket. Egy magyar cég igazi újdonsággal rukkolt elő, méghozzá a körömékszerrel. 

Az elegáns megjelenéshez elengedhetetlenek az ápolt kezek. A figyelem központjában álló testrészünket évezredek óta ékszerezzük, de a karkötőkön és gyűrűkön kívül most egy eddig nem alkalmazott díszítési mód is elérhetővé válik: a körömékszer – a hiányzó ékszer.

925-ös Sterling ezüstből és 24 k sárgaarannyal futtatott ékszerek mellett, most már a 18 k rozéarany körömékszert is választhatunk a tökéletes megjelenés megkoronázásához. Különböző hosszúságú és formájú ékszerek közül mindenki megtalálja a saját körömformájához passzoló darabot. A tökéletes forma kiválasztása után pedig már csak a viselő személyes stílusához illeszkedő alkollekciót kell megtalálni. Határozottan stílusosabb megoldás, mint a csillogó kövecskék felhelyezése a körmökre.

Én sosem kedveltem azokat a manikűröket, melyeknél a gyűrűsujj körömszíne más, de tudom és látom, hogy ez a trend nagyon masszívan tartja a helyét már évek óta. Azoknak, akik ezt szeretik, igazi üde színfolt lehet a körömékszer – viszont arra mindenképpen figyeljünk egy ilyen kis kiegészítő esetében, hogy nincsenek mellette lepattogzott körmök! Vonzza a tekintetet, amikor gesztikulálunk, vagy csak eszünk-iszunk, s ha már így felhívja a figyelmet magára, akkor nem engedhetjük meg magunknak, hogy a többi “árván” maradt körmünk ne legyen tökéletes.

Hogyan működik? 

A MORE ONE NAIL körömékszerek felhelyezése és eltávolítása roppant egyszerű, különösebb szaktudást nem igényelő és otthonunk kényelmében, percek alatt elvégezhető művelet. A bőrbarát ragasztókorongok 48 órán át garantálják a tartós viseletet.

Hogy mindenki megtalálja a stílusához és az adott alkalomhoz leginkább passzoló körömékszert nem csak különböző formákban, de változatos mintázatokkal is elérhetőek a darabok, melyeket a BOHEM Art művészei terveztek.

atlas_front_banner

Aki szeretne tőlem ajándékba kapni egy ilyen ékszert, az a Facebook oldalon a poszt alatt írja meg kommentben, hogy egyrészt mit gondol erről a kis kiegészítőről, azaz, miért is fogja szeretni, másrészt írja meg a fantázianevét annak a darabnak, amelyiket szeretné! A kollekcióért és a fantázianevekért kattintsatok ide.

Marcella