Featured Posts

a
View Post
22 Már

Itt a világ legkényelmesebb melltartója!

A sloggi provokatív kampányával mindenkit arra buzdít, hogy próbálja fel a világ legkényelmesebb melltartóját, a Wow Comfort-ot és én sem teszek másként.

Stílustanácsadóként a fehérneműpiacot is jól ismerem, hiszen a tökéletes melltartó megtalálása sokszor okoz gondot. Ha szép, akkor általában kényelmetlen, ha kényelmes, akkor általában unalmas, a megfelelő méret megtalálásáról nem is beszélve. Bízom benne, hogy már mindenki megtalálta a számára igazit, legyen ez bármelyik márka darabja. A jó melltartó kényelmes és nem látszik – ez a két legfontosabb ismérve, minden más csak ezután jön. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de le merem fogadni, hogy rengetegen vagyunk úgy, hogy számtalan szebbnél szebb, szexibbnél szexibb fehérnemű lapul a fiókunkban, de 2-3 darabot hordunk csak, s ezek talán nem is a leglátványosabb darabjaink. Biztos, hogy mindenki csábult már el csodaszép csipkecsodák láttán, de aztán a blúz, vagy póló alatt mégis a legegyszerűbb a legjobb, nem igaz?

Szóval remek hírem van azok számára, akiknek a kényelem nagyon fontos. A sloggi a világ legkomfortosabb melltartójával ünnepli a „kényelem” divatját. A tökéletesség és innováció melletti elköteleződésének, valamint az egyedülálló, „kényelemközpontú” dizájn megközelítésének köszönhetően minden részletet aprólékosan összehangolt a márka innovatív melltartójának kifejlesztése során. Az új Wow Comfort melltartóban a klasszikus fém körmerevítőt ergonomikusan kialakított rugalmas, úgynevezett Flexi Mesh hálóval helyettesítették, mely egy nagyobb felületen oszlatja el a nyomást így megfelelő tartást biztosít, amely tökéletesen alkalmazkodik a mellformához, A-tól egészen D kosárméretig. Provokatív reklámmal hasít a sloggi, ami azt állítja, hogy a pasink is érezni akarja azt a kényelmet, amit a sloggi nyújt, ezért fel is próbálja azt. Hölgyeim, ha szeretitek a szerepjátékokat, hajrá, de ne csüggedjetek, ha a pasitok inkább rajtatok akarja látni a melltartótokat – ez így természetes, most már érzetre is.

A Wow Comfort és a sloggi kollekciója elérhető a Triumph üzletekben. Az új Wow Comfort széria darabjai között megtalálható szivacsos és push-up fazonú melltartó, D kosárméretig, fekete és testszínben. Pár fotó erejéig látogassatok el velem a sloggi sajtóeseményére, amit a Rehabban tartottak.