Featured Posts

a
View Post
31 dec

2016, kérlek, légy stílusos!

Nagyon izgatott vagyok a jövő év miatt, mert rengeteg ötletem és tervem van az új évre. Tudom, miként tudnám jobban hallatni a hangomat, miként tudnék több nőnek és férfinak segíteni, s még több embert inspirálni abban a (közös) hitvallásban, amiben annyira hiszek. Nem tudom, mikor volt utoljára ennyi ötletem, ami nem elrugaszkodás, csupán kitartás és rendszerezés kérdése. Az év vége felé csodával határos módon sikerült kicsit távol kerülnöm a feladataimtól, küldetésemtől, az álmaimtól, s valahogy kitisztult a kép, meghallottam újra a gondolataimat, s volt energiám odafigyelni a megérzéseimre. A nagy, karácsonyi rohanás mellett mégis egy fantasztikusan békés hét áll mögöttem – lélekben legalábbis békéssé vált. Már látom az irányt, s januárban kikristályosodik minden, ebben biztos vagyok. Szeretném, ha velem maradnátok, s remélem, minél többetekhez eljutok így, vagy úgy. 🙂

A stílus mögött egy ember van, az ember mögött egy élet van.
Kosztolányi Dezső

Annyira tetszett nektek a Balmain for H&M sajtótájékoztatón viselt szettem, hogy elhatároztam, megmutatom azt rendesen. Annak ellenére, hogy nem kedvelem annyira a klasszikus fekete-fehér összeállításokat, elég sűrűn sikeredik ilyenre a megjelenésem. Szín gyanánt magamhoz vettem egy türkizkék hatalmas kendőt, ami el kell ismernem, nem volt rossz ötlet.

Ezeket a most oly divatos combcsizmákat ellensúlyozva javaslom viselni. Önmagukban szexisek, mit szépítsek rajta, sok esetben kurvásak, így semmi esetre sem ajánlom minivel viselni, csipkeruhával, shorttal és egyéb, szintén önmagukban szexis darabokkal. Mivel a kiválasztott fehér ruhám rövidebb a kelleténél, nem volt kérdés, hogy ha mégis azt szeretném viselni, akkor kell a kabát is. Igaz, így nem látszott minden mozdulatnál, hogy combcsizma van rajtam, de ez pont így volt jó. Még a körömlakk is szándékosan lett nude és nem vörös – elég egy hangsúlyos dolog rajtunk, nem kell mellé még csak próbálkozás sem.

A kontyomon egyébként hajháló van. Mikor a Zaraban megláttam, úgy éreztem, ez mégsem ciki. 😀 Egyébként meg nagyon hasznos, alóla aztán nem kandikál semmi az ég felé. Nagyon közelről látni, hogy van rajta háló, de mondjuk még senki nem vette észre, igaz, kevesen láttak rá a fejem búbjára.

Fotó: Holecz Endre
Helyszín: Boscolo Hotel Budapest
Ruha: F&F
Csizma: Humanic (Bécs)
Kabát: Mohito
Clutch: Parfois
Öv: H&M
Óra: Mark Maddox
Körömlakk: Astor


Marcella