Featured Posts

a
View Post
25 jún

MAC Fix and matte

Rengetegen várták és végre megérkezett a MAC nyári újdonsága, a frissítő MAC prime matte termékcsalád! Ha hosszan tartó matt hatásra vágysz a fülledt nyári napokon is, akkor érdemes megismerned ezt a három csodálatos terméket, melyek gátolják a kellemetlen fénylést arcbőrödön, emellett tartósabbá teszik sminked és halványítják a bőrhibákat.

M·A·C MATTE

Ezt a matt és bársonyos érzetet adó mattító krémet, ami púderként is funkcionál, a megtisztított bőrre kell felvinni: vagy a teljes arc felületére, vagy csak a T-vonalban – ahogy és ahol zsírosodik, vagy fénylik a bőröd. Fontos, hogy ezt a terméket most nem lehet kapni, még a MAC külföldi online oldalán is out of stock. 🙁

PREP + PRIME PORE REFINER STICK

Az új Prep + Prime Pore Refiner Stick ideális tág pórusok fedésére, kisebb ráncok és szarkalábak eltüntetésére. Sminked alá primerként vagy sminked felé is használhatod, fixálóként. Csökkenti a faggyútermelést és a nem kívánt fénylést. Nem ragad, szilikonmentes.

Ár: 9.800 forint

PREP + PRIME FIX+ MATTIFYING MIST

Könnyed mattító arcpermet, mely frissíti bőröd és kontrollálja a faggyútermelést. Csak magadra fújsz belőle egy picit, amikor úgy érzed, felfrissítenéd az arcod ebben a tikkasztó melegben, s máris sokkal energikusabban érzed magad!

Ár: 5.900 forint

SaveSave