Featured Posts

a
View Post
5 nov

ÚJDONSÁG! MAC Nutcracker sweet collection

Tavaly decemberben Londonban, a Harrodsban teljesen beleszerelmesedtem a diótörőkbe. Sajnos nem tudtam hazahozni egyet sem, mert ami igazán tetszett volna, az nagyon nagy volt – kb. ülőhelyet kellett volna neki foglalnom a repülőn, akkor talán hazajöhetett volna velem. Azóta itthon is kerestem-kutattam – találtam is párat, de egyik sem volt elég nagy. Szeretném beállítani a nappali egyik kis zugába és szeretném, ha jól észrevehető lenne, hogy itt ő őrködik az otthon melegén. Hááát, lehet, hogy a fürdőszobába előbb kerül be egy diótörő: legalábbis ha a MAC nutcracker kollekcióját elnézem, sanszos.

Tudtad?
E.T.A. Hoffmann története, a diótörő és Egérkirály az egyik legnépszerűbb karácsonyi mese. A csodás történetből számos színházi feldolgozás készült, Csajkovszkij 1892-ben balettelőadást komponált a novellából, ami az orosz zeneszerző utolsó balettje és egyben utolsó színpadi műve volt.

A kollekció meseszép pink színeket tartalmaz elsősorban és gazdag, 9 részes sminkpalettákat, de a legtökéletesebb MAC sminkecsetek is helyet kaptak benne. Tökéletes karácsonyi ajándék, nézzétek csak!


mac-holiday-2016-nutcracker-sweet-collection