Featured Posts

a
View Post
23 nov

Karácsonyi ajándékötlet: A Thomas Sabo bemutatja az új karma watch vonalat

Már mutattam nektek az új Karma parfümömet, amikor ősszel valamiért rágerjedtem a pasztell rózsaszín holmikra. Azóta többen kérdeztétek, hogy milyen az illat és mivel nehezen magyaráztam volna el a saját szavaimmal, elkértem a szakszerű leírását. A fejillatban a nőies illatkeverék egyesül a zamatos, virágos aromákkal. A frézia, alma és fekete ribizli egyvelege, olyan frissítő, akár egy tisztító nyári zápor. Az illat mélyén lágy, érzéki elegancia uralkodik. A finoman megkomponált, nőiességet sugárzó lótusz bimbó akkordot értékes rózsa kivonat és egy csipet bazsarózsa aroma kíséri. Az alapillatnál a borostyán, cédrusfa és pézsma puha, meleg tónusai simogatják az érzelmeket és repítnek el a nyugalom, a kiegyensúlyozottság és belső egyensúly felé. Azért, ha mégis az én szavaimmal lenne érthetőbb, akkor azt mondhatom, hogy egy könnyed, kissé édeskés illatról van szó, de messze nem annyira erősen édesről, mint a korábbi Thomas Sabo parfümök.

A csomagolás és a dizájn a Távol-Kelet templomokkal tarkított tájait idézik. Ez vegyül a purista stílusú palackkal és a gazdagon díszített, ezüst Om Karma gyöngy formájú kupakkal, ami magára vonzza a tekintetet. A csomagolást a dombornyomott rozé arany Karma kerék, a Karma Beads kollekció központi motívuma díszíti. A finom illat esszenciáján kívül az üveg tartalmaz egy kis fazettált rózsakvarcot, további utalásként a Karma gyöngyökre, ami ott csörög-zörög az üvegcse alján.

Az Eau de Karma kapható 30 ml-es (11890 Ft), illetve 50 ml-es (18690 Ft) kiszerelésben is.

És ha már a pasztell rózsaszínnél járunk, mutatom a rózsaarany Karma karórát is!  Öt érzéki, női karóra, gazdagon díszített, a népszerű Om, Arabesque és Pavé gyöngyök mintájára készült, oversized koronákkal. A távol-kelet inspirálta modellek számlapjain a filigrán, rozé arany arabeszk minták csak úgy vonzzák a tekintetet és tökéletes kiegészítők a különleges alkalmakra.

A 2016-os tavaszi-nyári női óra kollekció új nevek alatt, mint az Eternal Women, Divine, DIVINE CHRONO, Glam Chic és Karma, a legszebb THOMAS SABO design jegyeket emeli magasabb szintre, nyárias csavarral. A kollekciót a nőies és letisztult stílusjegyek jellemzik (2016 januárjától elérhető az üzletekben). Áruk 70.000 – 100.000 forint között mozog.

Ha az én véleményemre vagytok kíváncsiak, akkor arra fontos felhívnom a figyelmet, hogy véleményem szerint a rózsaarany az az ékszerszín, ami a legproblémásabb. Az arany és az ezüst amolyan semleges színek (főleg az ezüst), de a rózsaaranynak van egy kis rózsaszínes beütése, ezért sokkal karakteresebb, nehezebb hozzá öltözni. Ha én választhatnék ezen órák közül, akkor biztos, hogy a fekete, esetleg fehér bőrszíjas darabot választanám, ezüst óralappal.

 


Marcella