Featured Posts

a
View Post
9 Már

Szépség, megérkezett a TRUVITY by NUTRILITE™ bőrszépítő rendszer!

Talán már tudod rólam, hogy nem hiszek a “kenegetésben”, azaz abban, hogy léteznek ránctalanító termékek. Abban hiszek, hogy mi magunk tehetünk a legtöbbet a bőrünkért, holisztikusan, azaz több oldalról közelítve meg a problémát. A helyes étkezés és folyadékfogyasztás, az alvás és a rendszeres arctorna azok, amikkel eltüntethetők a ráncok, nem pedig a hiper-szuper éjszakai és nappali krémek, melyek eltüntetHETIK a ráncokat – de leginkább csak hidratálásra alkalmasak.

Nem olyan régen részt vettem az Amway sajtótájékoztatóján, melyen egy új szépségápolási rendszert mutattak be a sajtó képviselőinek. Az új TRUVIVITY BY NUTRILITE™ egy éjszaka ható táplálékkiegészítőből és egy nappal fogyasztandó italporból áll, melyek belülről szépítik a bőrt. A PhytoInfuse™ és PhytoCeramide hatóanyag-együttest tartalmazó bőrszépítő rendszer hozzájárul a normál kollagéntermeléshez. A kollagén az irha és a felhám egészségének fenntartásában játszik döntő szerepet, segítségével a bőr hialuronsav és vízmegkötő képessége jelentősen javul. Ha itt minden rendben van, akkor a bőr ragyogó, kipihent és mindig hidratált lesz. Majd megkérdezem Évát, a STÍLUSKOMMUNIKÁCIÓ új vegyész-kémikus szakértőjét, hogy mit szól az INCI listához, de addig is hétfőtől elkezdem a kúrát – kíváncsi vagyok, észlelek-e kézzelfogható eredményt.

Bőrszépítés a természet erejével

A PhytoInfuse™ hatóanyag-együttes három növényi kivonatot tartalmaz: goji bogyó, csipkebogyó és szőlőmag. Az utóbbi kettőből készült kivonat megóvja a szervezet sejtjeit a szabad gyökök káros hatásaitól. A PhytoCeramide hatóanyag-együttes pedig teljes kiőrlésű gabonából származó, természetes búzaceramidokat tartalmaz.

Elnyújtott hatás éjjel-nappal

A PhytoInfuse™ hatóanyag-együttest, C-vitamint és cinket tartalmazó Beauty Supplement étrend-kiegészítő megóvja a bőrt az oxidatív stressz káros hatásaitól. Egy buborék két tablettát tartalmaz, melyeket a napi szépségápolási rutin részeként este kell bevenni. A tabletta éjjel a bőr regeneratív éjszakai ciklusában közömbösíti a környezeti tényezők (pl. a napsütés, a légszennyeződés vagy a zaklatott életvitel) káros mellékhatásait.

A Beauty Powder Drink italpor kiegészíti a Beauty Supplement étrend-kiegészítő hatását. Az italpor a PhytoCeramide hatóanyag-együttesen kívül C-vitamint, cinket és vörös áfonya kivonatot tartalmaz. A frissítő, grépfrút ízű ital reggel vagy a nap bármely szakában elfogyasztható, tápanyagai segítik a fáradtság és a kifáradás leküzdését, és támogatják a bőr egészségét.

Az új The Body Shop  Drops of youth alvómaszkomat is a jövő héten fogom felavatni. Még jó, hogy csak háton alszom (azóta, amióta megtudtam, hogy alvás közben mi magunk is ráncosíthatjuk magunkat, ha az oldalunkon alszunk), így talán nem fogok mindent összekenni. 🙂 A havasi gyopár őssejtjeiben gazdag maszk úgy lett tervezve, hogy egész éjszakán át a bőrödön hagyva feltöltse azt, így reggel puha, rugalmas és hidratált bőrrel ébredhethetünk.

 


Marcella