Featured Posts

a
View Post
28 Sze

Stíluskurzusok Budapesten!

STÍLUS(os) KURZUS(ok)

Budapesten

Interjú Kovács Marcella Lola stílustanácsadóval

Sokan és régóta várják, hogy elindítsd végre az önálló kurzusaidat…

Igen, ez tényleg így van. Évek óta kapom az olvasóimtól, ügyfeleimtől és egykori tanítványaimtól a türelmetlen e-maileket, üzeneteket, hogy mikor kezdődik már végre az első saját workshop, előadás, kurzus, csak egy közös, csoportos kávézás, vagy mindegy is, hogy mi, csak legyen már valami! (Nevet.)

Azért nem tétlenkedtél az elmúlt években sem.
Nem, egyáltalán nem, sőt! Tanítottam Lakatos Márk Style Institute-jában, most is folyamatosan indulnak self-styling kurzusaim a Lucia Divatakadémián, de a 2018-as ősz meghozza végre a várva várt változást. Egyrészt vendégoktató leszek a Szegedi Tudományegyetemen, ami hatalmas megtiszteltetés, másrészt most, hogy megalapítottam a „DAARLA-t, a stílusos nő ruhatárát” (keress rá a Facebookon!), végre van egy saját bázisom, ahol a különleges ruhák mellett, melyeket Olaszországban válogatok össze és hozok Magyarországra, végre útjára indíthatom a saját workshopjaimat is.

Ha rákeresünk az interneten, rengeteg öltözködéssel kapcsolatos képzést találunk, talán túl sokat is. Felmerül bennem a kérdés, hogy lehet még újat mondani?

Csak most kell igazán! Rengeteg tévhit kering a megfelelő ruhatár, öltözet kialakításáról, íratlan szabályok változnak (látszólag) olyan tempóban, amit laikusként nehéz követni. A STÍLKOMM (www.stiluskommunikacio.hu) kurzusok előnye, hogy a csoportos jellegük mellett is személyre szabottak tudnak maradni és az egymásra épülő modulok segítségével egy eredményes belső fejlődési út írható le. Természetesen, ha valaki egyénileg szeretne fejlődni, arra is van lehetőség, ahogy közös vásárlásokat és gardróbrendezéseket továbbra is vállalok. A stílusérzék fejleszthető, csak rá kell érezni a személyes tempóra és (belső) igényekre, hiszen mindenkinek a saját útja a legfontosabb: ebben kér maximális támogatást és türelmet, s erre mi külön hangsúlyt fektetünk. Ahogy a gyakorlatra is.

További információk:

Blog: www.stiluskommunikacio.hu

E-mail:  marcella.kovacs@runwaypr.hu

Facebook: DAARLA – A stílusos nő ruhatára