Featured Posts

a
View Post
13 aug

Új szintre lépett a gél lakkozás

Nagy vesszőparipám a körömlakk is (Miért, még mi?!), mert vagy finoman, szolidan kiegészíti az egész megjelenésünket, vagy pont elrontja. Egy másik posztban részletesen kifejtem, hogy mi is a bajom az itthoni körömlakkozás-kultúrával, de most ennél sokkal izgalmasabb dologról szeretnék hírt adni.

Lakkozni szeretem a körmöm (ez még nem a hír), de nem gél lakkoztatom, mert egyszerűen sajnálom rá az időt. Hogy egy helyben üljek semmit téve olyan hosszú ideig, amíg elkészül mind a tíz ujjam, olyan luxus nekem, amit nem engedek meg magamnak. Persze, kell az énidő, de az nem énidő, hogy lakozzák a körmeimet – csak mondom, mert ez az énidő is valahogy eléggé félre van értelmezve már egy ideje, ha nem a kezdetektől.

A szeptembert külföldön fogom tölteni és arra gondoltam, hogy erre az időszakra mégis gél lakkot tetetek fel (nem tudom, mi erre a helyes kifejezés), mert odakint nem nagyon szeretnék a lakkozással bíbelődni. A legjobbkor vezeti be a CND a Shellac Luxe termékeit, amelyek összetételüknél fogva is könnyebben oldódnak, a leoldási művelet mindössze egyetlen percet vesz igénybe, az eddigi negyedórás időtartam helyett! Máris nyertem egy rakás időt!

A CND™ SHELLAC LUXE™ egy kétlépcsős metódust takar: a minden-az-egyben Base and Color Coat (alap és színes lakk) valamint a magas fényű Top Coat fedőlakk kettőse ragyogó fényt biztosít és védőpajzsként szolgál. A különleges összetétel egyedülálló mikropórusai lehetővé teszik a leoldó gyors felszívódását ezáltal akár 60 másodperc alatt leoldhatóvá téve a lakkot!

Azt még nem döntöttem el, hogy milyen színű lakkot fogok választani, de az biztos, hogy olyat szeretnék, ami mindenhez passzol. Egész nyáron egyszerű, hófehér volt a körmöm, mert szerintem annyira remekül kiemeli a lebarnult bőr és tényleg minden szetthez passzol(t). A matt most a favoritom a körömlakkok terén is, kíváncsi vagyok, hogy a 65 árnyalatban van-e matt, vagy esetleg az nem is ezen múlik, hanem a technikán?! Nem vagyok nagy körmös, úgyhogy nem tudom, de kíváncsian várom az eredményt, hátha engem is bedarál a rendszer.