Featured Posts

a
View Post
3 Júl

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

A tavasz színeit és a hozzá kötődő érzelmeket idézi az Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition, melynek új illatüvege a körömvirág élénksárga színárnyalatában pompázik. Ez a szín a rendkívül különleges, virágokat és rovarokat ábrázoló Gucci Flora minták színpalettáján is megtalálható.

A limitált kiadásban kapható lakkozott, hatszögletű üveg szemet gyönyörködtető látványt nyújt ragyogó sárga színével. Az élénk színt remekül ellensúlyozzák a fekete betűk és a bohó fekete masni. Az illatüveggel harmonizáló sárga kartondobozt merész színekben pompázó Flora mintázat díszíti.

A Gucci népszerű illata egy új, érzéki reklámkampányban tűnik fel, a modern romantika jegyében. A gyönyörű modell, Ellia Goddings rózsaszín szaténruhában és aranyszínű koronában pihen a krémfehér szirmok lágy ölén.

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition a modern nőiesség kinyilatkoztatása. Az illatok nyelvén magasztalja a virágba boruló cserjék frissen kinyílt virágainak légiességét és rabul ejtő, gazdag aromájukat. A virágos illat fejjegyei közt megtalálhatók a piros bogyós gyümölcsök és a körte, a szívjegyek között pedig a gardénia és a frangipani virág. Az illatkompozíció alapját az érzéki patchouli és a barnacukor adja.

Megvásárolható: 2018. júliustól kizárólag a Douglas Parfümériákban (exkluzív illat)

GUCCI Gorgeous Gardenia Limited 2018 EDT 50ml – 23.990Ft