Featured Posts

a
View Post
2 Júl

Thomas Sabo AW2018 kollekció

Unconventional. Contemporary. Vintage.

A Thomas Sabo is bemutatta őszi-téli kollekcióját a Dobozban a múlt héten. Engem csak egy szép cipővel vagy táskával lehet levenni a lábamról, nagyon ritkán hoz lázba egy ékszerkollekció, de most több nagy kedvencet is találtam a márka új darabjai között. A letisztult, örökérvényű darabokat szeretem az ékszerek terén is, főleg, ha ezüstről, fehéraranyról vagy orvosi fémekről van szó. A bizsu az bizsu, az azért van, hogy gyors-olcsó(?)-trendi legyen, de a következő szint az már magasabb. Szóval ritkán vágyom valamire, de ez a két gyűrű szerelem lett első látásra! Magával ragadó a letisztultsága, a figyelmet követelő mesterkéltség hiánya, tekintélyt parancsoló izgalmas formavilága – számomra a tökéletes darab, ami remekül illeszkedik egy szép, finoman átgondolt, de mai ruhatárba. Nem is tudnám hirtelen eldönteni, hogy melyik illik jobban hozzám, a vékonyabb, vagy a vastagabb, de sajnos nem is kell most iziben-hirtelen-azonnal döntenem.

A Charm Club megújulását követően a márka visszatért a gyökereihez, és az 1984-es alapítás idejéből származó dizájnokat gondolta újra. Fókuszban az ikonikus láncok, a vintage ihletésű medálok és gyűrűk, valamint a Kingdom of Dreams misztikus unikornisai és csillagai állnak.

Az őszi-téli Sterling Silver kollekciójával bemutatja az ékszerviselés jövőjéről alkotott vízióját: Mismatch az új kulcsszó, amely a karakteres, autentikus és magabiztos megjelenést helyezi fókuszba. Az újragondolt, magas minőségű portfólió középpontjában az egymásra rétegzett gyűrűk, láncok és medálok állnak – újraértelmezve a klasszikus ékszer-kompozíciókat.

A sokszínű kollekció részei a különleges Desert Sky szerencsét hozó charmok, melyek az ezüstműves művészetet és a szaharai nomádok ezeréves mítoszait elevenítik meg. Az ikonikus pecsétgyűrűk, bőrpántok, királyi koponyák és órák nagy választékával kiegészítve a kollekció egyesíti a Rebel at heart stílusjegyeit a modern ékszerviselés igényeivel.

“Fogadd el a kihívásokat, kérdőjelezd meg az ellentmondásokat és légy nyitott az újdonságokra – a Rebel at heart mesterművek mindegyike személyre szabott és kreatív elegyet alkot, és a belső erőt hangsúlyozza.

Az új őszi-téli kollekció 2018 júliusától elérhető minden THOMAS SABO üzletben és viszonteladónál, valamint a thomassabo.comwebshopban és kiemelt partnereinknél.

  


 


Marcella