Featured Posts

a
View Post
2 Júl

Itt az olasz SINECELL kúra!

Kutatások kimutatták, hogy a stresszes és a felgyorsult életvitel okozója lehet a hagyományos alakformáló kezelések sikertelenségének. A hagyományos kozmetikumokkal szemben az olasz alakformáló SINECELL kúra innovatív választ ad a túlsúly és narancsbőr által okozott szépséghibákra. Ebben két különleges alga hatóanyagai segítenek: a Polysiphonia brodiei vörös alga zsírégető hatásának köszönhetően képes ellensúlyozni a túlsúly okozta esztétikai problémákat stresszes környezetben is, a Jania rubens alga pedig a narancsbőr eltűntetésében segít. A tisztított probiotikumok hozzájárulnak a bőr egyensúlyának helyreállításához, megújulásához és megvédik azt a stressztől é s a külső környezeti hatásoktól. Az államvizsgára való felkészülés szakaszában sajnos nem volt türelmem odafigyelni a helyes táplálkozásra, a mozgásra meg egyszerűen nem jutott időm, úgyhogy megváltozott a bőrképletem – nem jó irányba. A lehető legjobbkor jött a VAGHEGGI újdonsága: fél évvel korábban (szerencsére) nem tudtam volna vele mit kezdeni, de most nagy szükségem van egy kis boostolásra. Hozzáteszem, nem hiszek abban, hogy egy krém csodákra képes, de remekül kiegészítheti az egyébként szintén narancsbőr gyilkos életmódot: a megfelelő mennyiségű vízfogyasztást, aktív mozgást, szaunázást, visszafogott szénhidrátfogyasztást és a célzott masszírozást.

Ez a nagy, széles tégely hámlasztó testradírt rejt, ami segít a felesleges víz eltávozásában is, így sima, táplált és szép bőrt eredményez. Masszázs közben a tengeri só és licsi magok leradírozzák a bőrt, míg a különböző olajak és vajak táplálják azt. Vízzel érintkezve a radír puha krémmé alakul át. Használat: hetente egyszer masszírozzuk be, majd öblítsük le zuhany alatt.

A Sparkling body mousse egy pezsgő hatású hab, olyan technológiával kialakítva, ami levegő buborékocskákat szabadít fel a bőrön, amelyek felfrissítenek és optimalizálják az aktív összetevők jótékony hatásait. Egzotikus nővényekből kinyert nagyon hatékony koncentrátum, ami segít a narancsbőr és a zsírlerakódás okozta szépséghibák helyreállításában. Ha egy professzionális kezelés mellett használjuk kiegészítésként, ajánlott 7 napig minden reggel felvinni a problémás területekre. 

 

Az innovatív karcsúsító krém intenzív hatással kifejezetten a kritikus zónákra lett kifejlesztve olyanoknak is, akik a stressz miatt nehezebben reagálnak a hagyományos kezelésekre. A Polysiphonia brodiei és a Phyllacanta fibrosa tengeri algák (Mondd ki gyorsan egymás után!) speciális karcsúsító hatást tesznek lehetővé a derék, has, csípő, fenék és karok tájékán. Vigyük fel reggel és este és addig masszírozzuk, amíg teljesen fel nem szívódik; a magasabb hőérzet és kipirosodás a bőr jó reakcióját mutatják. A krém felvitele után mindig mossunk kezet.

A SINECELL átformálja a testkontúrt és zsírégető hatása van, csökkenti a cellulit okozta szépséghibákat, megszünteti a stressz és a felfokozott életvitel testünkre gyakorolt hatásait.

Itt tudod megvásárolni online a SINECELL kúra újdonságait.