Featured Posts

a
View Post
9 Júl

Az a gyönyörű virágmintás nadrág!

Megmondom őszintén, hogy általában nem szeretem a divathullámokat, és sokszor már csakazértsem ülök fel rájuk, de az is igaz, hogy néha, egy idő után megtörök. Tavaly ilyen volt a vállat szabadon hagyó felsők ostroma, idén pedig a hosszú, lenge, elsősorban virágmintás nadrágok – és adott esetben a hozzájuk passzoló kimonók/zakók együttes jelenléte. Egyébként tavalyról is van egy ilyenem, amit imádok, csak akkor még nem volt annyira nagy divat, nem éreztem úgy, hogy beállnék a sorba (amivel meg egyébként nincs baj, csak nem akartam és kész).

Legutóbbi olaszországi nyaralásom utolsó napján volt 10 percem még, mielőtt indult volna a vonat Como-ból a reptérre, és beszaladtam egy üzletbe, ahol már többször vettem jó áron mutatós holmikat. Ott esett a választásom erre a fehér, virágmintás nadrágra. Az első perctől kezdve imádtam, nem kellett győzködnöm magam a próbafülkében. Annyi kikötésem volt (hahaha), hogy a fekete változatot is magammal kell vinnem, biztos, ami biztos. Ahogy már írtam az egyik kommentben, amióta hazajöttem, gyakorlatilag nem telt el nap, hogy ne viseltem volna valamelyiket. Lapos talpúval egy kicsit a földet verdesem vele, de olyankor visszahajtom a derekánál. Levágatni nem szeretnék belőle, mert magas sarkúval meg úgy a szép, ha szintén földig ér – de nem tovább.

Ha bárki szemez hasonlóval, bátran ajánlom – főleg, mivel már le is vannak árazva. Mesésen kényelmes viselet, miközben nyújtja az alakot, eltakarja, amit el kell, mivel nem tapad, viszont derékrésznél nem buggyos már-már kellemetlenül. A mintás nadrághoz választható felsők színe lehet semleges (fehér, szürke, fekete, nude), vagy bármilyen olyan szín, ami szerepel a nadrágon. Mivel én nem akartam elvenni a fókuszt róla, ezért választottam hozzá abszolút klasszikus, semleges trikót és egy egyszerű vonalvezetésű zakót, ami viszi tovább a nadrág egyenes vonalát. A táska színe is visszaköszön a nadrágon, így remekül egészítik ki egymást a résztvevők.

Az egyik fotóra felkerült a kedvenc idei nyári papucsom, ami szintén egy igazi szerelemdarab, nagyjából minden áldott nap ez van rajtam. A legkényelmesebb papucsom evör! (Nem szponzorált tartalom, minden az enyém. :))

Ha szeretnél te is magadról ilyen szép képeket, akkor keresd meg Facebookon a fotósomat, Holecz Endrét – türelmes, kedves és profi, iszonyat jó gépekkel, és hát rajtam edződött, szóval bírja a csajos locsifecsi nyűglődést. 😀

Még több fotó az Instagram oldalamon: marcella.lola.kovacs

Zakó: H&M
Nadrág: Olaszországból
Papucs: F&F
Táska: Furla
Top: Intimissimi
Napszemüveg: Bijou Brigitte


Marcella