Featured Posts

a
View Post
12 ápr

Megszépült a reptér szépség szigete, a Heinemann Duty Free Beauty&Skin care részlege

Utálok futni, de a reptereket egyszerűen képtelen vagyok máshogy megközelíteni.  Szerintem én még soha nem érkeztem reptérre sikkesen békemenetben, csak olimpiai futóként erőltetett rövidtávban, éppen ezért nem is nagyon tudom, hogy a repterek milyen izgalmas kincsekkel várják az utazókat. Mostanában mindig úgy utaztam, hogy korán reggel és késő este, úgyhogy sokszor zárva is találtam az üzleteket – mindig egy nyitva tartó újságosért rebegtem imákat, hogy legalább az adott havi Bibliát Vogue-ot meg tudjam venni, de ennél merészebb vásárlásaim nem igen akadtak reptéren.

A minap viszont úgy hozta a Sors, hogy nyugodt körülmények között, tengernyi idővel és kíváncsisággal megáldva alaposabban szétnéztem a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A Heinemann Duty Free – amiből eddig csak az illat volt meg, amit beszippantottam, amíg rohantam a pénztár mögötti táblák alá, hogy megnézzem, melyik kapuhoz dedikálták a gépemet – nem csak azért mutatta új arcát, mert fel lett újítva az elmúlt időszakban, hanem azért is, mert adtam időt magamnak, hogy megnézzem, mi van itt, ami nincs máshol. Például kizárólag itt érhetők el hazánkban a Rituals bőrápolási- és lakáskiegészítő termékei, valamint a Viktor&Rolf illat is. Ráadásul a Heinemann Duty Free kibővített kínálatában már szerepelnek a Toni&Guy hajápolási termékei, sok más mellett pedig a különleges M2Beauté szempillanövesztő szérum is. Ez utóbbit már néztem tavaly karácsonykor a Harrodsban, de választanom kellett közte és egy divattal kapcsolatos szakkönyv között és utóbbira esett a választásom – akkor már tudtam, hogy idén sokat fogok tanítani. A szérumot napi egyszer kell használni, mint egy szempillaspirált, lefekvés előtt, miután megtisztítottuk az arcunkat. Hagyjuk, hogy a pillák, illetve a pillatövek beszívják a hatóanyagot és csak utána használjuk az esti arckrémünket. 6-8 hét elteltével ígérik a hatást… hááát, majd meglátjuk! 🙂

Nagy nyugalmamban az is feltűnt, hogy ár-érték arányban nagyon helyes kis csomagok vannak összeállítva, illetve a legtöbb termékből van mini, de legalábbis akkora, amekkorát még a legszigorúbb biztonsági őr is átenged az ellenőrző pontnál.

A Rituals márkáról ejtenék még pár szót, amivel anno Németországban találkoztam, és rögtön magával ragadott az a keleti(es) életérzés, amit árasztott magából az üzlet. A márka filozófiáját olyan szépen mutatja be ez a kisfilm:

Fontos, hogy a Rituals termékekben organikus növényi összetevők vannak, nem tesztelik őket állatokon és nem használnak ásványi olajokat sem. A termékek illata néhol erősebb, parfümösebb, máskor egészen könnyed, friss, de valahogy mindenképpen párosul a luxus illatával.

Arra buzdítok most mindenkit, aki a reptéren jár, hogy fedezze fel a shop minél több kincsét, mert megéri. Szeretem az útjaimat illatokhoz kötni, ezért mindig jól beazonosítható, csak akkor használt tusfürdőket, testápolókat viszek magammal, így mikor később újra megillatozom a tubusokat, egy egész nyár emléke elevenedik meg.


Marcella