Featured Posts

a
View Post
10 ápr

Kedvenc katonáim – Cipőpláza cipőmustra

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egyre sűrűbben vásárolok online. Ahhoz, hogy ez minél sikeresebb legyen, nem árt tisztában lennünk azzal, hogy amit látunk a képen, az vajon hogyan működik rajtunk. Nem mondom, hogy ezt mindig maradéktalanul el lehet találni, de az évek meg a rutin sokat segíthet, főleg ruháknál. Egy idő után már ránézésre tudod, hogy hiába áll valami remekül vagy a modellen, vagy a webshop próbababáján, rajtad nem fog, mert az a redőzés a valóságban így ugrik össze rajtad, az a kivágás majd pont ott csúszik el, ez az anyagtípus meg úgy gyűrődik, hogy ha egész nap csak állnál benne a nappalidban, akkor is vasalhatnád 10 percenként.

Cipőt még nem vásároltam online, azt szeretem felpróbálni, hiszen a lábbelinél még fontosabb, hogy kényelmes legyen, mint mondjuk egy kabátnál (annál is fontos, de a cipőnél kimagaslóan). A Cipőpláza esetében szerencsére adott az opció, hogy az Árkádban, a Teve/Király utcában fel is lehet próbálni a cipőket. Ahogy a 2017-es kínálatot nézegettem a minap, arra gondoltam, hogy pár gondolat mellett megmutatom nektek a kedvenceimet. Remélem, hogy a csíkos blokksarkú lesz a méretemben, mert az azóta szerelem, amióta kiszúrtam magamnak.

Ez a 3 szín milyen remek együtt, miközben szofisztikáltan látványosan egészítik ki a szettünket. Remek lehet fehér nadrághoz, szoknyához, vagy pasztell színű darabokhoz is.

Ez a magentához egészen közel álló szín is trendszín idén tavasszal-nyáron. Nem túl magas a sarka, amolyan cuki darab.

Magamnak nem venném meg, mert nem színem, de remek választás akkor, ha a világos cipőt túl soknak érezzük. Nem tudom, hogy a lézervágott-e a helyes szakszó ebben az esetben is, de a lényeg, hogy a lyukas mintáknak köszönhetően szellős lesz az összhatás.

Remek párosítás a fekete az ezüsttel. Fehérrel túl direkt, túl szokványos lenne, nem beszélve arról, hogy az ezüst szerintem semlegesebb szín, mint a fehér, így sokkal több szetthez passzol finoman.

Ez a színhármas a kedvencem! Egyszer vettem egy ilyen barna-fehér-fekete szandált a Zaraban és azóta imádom! Nem gondoltam volna, hogy ennyire ki tudom majd használni. A blokksarok újra divat, aminek azért örülök, mert kényelmesebb, mint a tűsarok. Értelemszerűen a vékony sarok sokkal sikkesebb, de azon állva sokaknak fáj a lába.

Királykék-citromsárga-ezüst. Merész színhármas, de ugye, hogy milyen jól mutatnak együtt?

A citromsárga (jobban mondva a kankalinsárga) idén trendszín, de nem szereti mindenki ruházatban viselni.

Ennél a cipőnél is a 3 szín fogott meg, illetve a harapós piros, ami csak úgy vonzza a tekintetet. A lábápolás innentől kötelező és kiemelkedően fontos napi rutinná kell, hogy váljon.

Nézegessétek át az oldalt és a FB oldalon kommentben posztoljátok annak a cipőnek a fotóját, amit szívesen viselnétek! Míg ti ezzel bíbelődtök, addig én írok a Cipőplázának és kérek nektek kupont, hogy valaki a jövő héten már viselhesse is a kiszemelt darabját! 🙂

www.cipoplaza.hu


Marcella