Featured Posts

a
View Post
10 ápr

Illat az élet felfedezőinek a Nina Riccitől

A tavasz első fuvallataként szeretném nektek bemutatni a Nina Ricci 2 illatát, a Mini Nina és a Mini Luna parfümöket, s egyúttal egy kis játékra is invitállak benneteket.

A 2016. őszén debütált Luna illat fejjegyében karamell és vanília, szívjegyében vörös áfonya és narancsvirág, alapjegyében pedig fehér szalmarózsa és szantálfa él. Luna titokzatos, heves, érzéki és rendkívül határozott. Kész nő.

Ninát 2006. óra imádjuk. Nina sugárzó, szende, érzéki. Egy igazi hercegnő. Az illat fejjegyében kalábriai citrom és lime, szívjegyében karamellizált alma, pünkösdi rózsa, százszorszép és vaníliás-aromás jegyek, míg alapjegyében almafa, fehér cédrusfa és lágy pézsma dominál.

Azt tudtátok például, hogy a parfümöket kezdetben (már az első civilizációk) vallási és temetkezési rítusok alkalmával használták? Innen került át aztán a hódítás eszköztárába.

 

 

 

Nina Ricci / Mini Nina Eau de Toilette 20ml – 8.990Ft

Nina Ricci / Mini Luna Eau de Toilette 20ml – 8.990Ft

Ha szeretnéd megnyerni valamelyik parfümöt, akkor a Facebook poszt alatt kommentben várom azt a képet, ami erről a két gyönyörű parfümről eszedbe jut. Ez lehet édesség, táj, ruha, festmény, bármi! Asszociálj! 🙂

Azt is írd meg, hogy melyik parfümöt szeretnéd a Nina Riccitől: a Ninát, vagy a Lunát? 50 ml-ért indulunk… 🙂

Marcella