Featured Posts

a
View Post
16 jan

Gyönyörű nude és smookey paletták a Bourjoistól!

Emlékeztek, tavaly karácsonykor egy barátnő páros nyerte meg a Bourjois cuki-muki-habos-babos palettáját (is, hiszen még rengeteg újdonságot kaptak mellé). Gondoltam, bemutatom nektek is közelről a palettákat, mert tényleg nagyon praktikusak. A Bourjois párizsi stílusban gondolja újra a NUDE fogalmát. A minimal trendet követő Les Nudes paletta 8, egymással harmonizáló árnyalatot tartalmaz, melyeket önmagukban vagy egymással keverve is lehet használni. A nude most színes árnyalatokban tündöklik.

A különleges tehetséggel és művészi érzékenységgel megáldott Bernadette Pascua a Borjois elképzelése szerint megálmodta az igazi párizsi lányt. Ez a tündéri kis vízfestékkel készült képecske díszíti a paletta fedőlapját, minimalista stílusban érzékelteti a kifinomult párizsi stílust.

Mindegyik árnyalat csillog, nincs köztük matt szín. Nagyon szép átmeneteket lehet vele festeni, s ha jól megnézed, a paletta első négy színével pasztelles, míg az utolsó négy színével pedig erőteljesebb szemsminket tudsz készíteni.

 

Persze ha még drámaibb lookra vágysz, akkor a fekete, SMOOKEY palettát ajánlom neked. A finom, izgalmas játékot támogatja a padlizsán és az ezüstöskék, melyeket elég, ha finoman viszel fel az alap smookeydra.

Kézbesímuló paletta mindkettő, elforgatható tükörrel, ami minden helyzetben kisegít, ha kicsit fel szeretnéd frissíteni a sminked, meeting előtt vagy esti baráti kiruccanás alkalmából.

Ajánlott fogyasztói ára: 5.499 forint

Marcella