Featured Posts

a
View Post
23 dec

20% karácsonyi ajándékként

A legidőtállóbb tárgyi eszköz is rövidebb életű, mint az élmény, amit örökre magunkkal viszünk a szívünkben vagy az emlékezetünkben. Egyre többen gondolják úgy, hogy élményt adni sokkal értékesebb és maradandóbb, mint egyszerű tárgyakat. Nekik szeretnék most kedveskedni az ünnepek közeledtével egy ritka ajándékkal, hogy olyan élményt nyújthassanak szeretteiknek, ami egyszerre építő jellegű és önfeledt.  Az általa elindított változás hosszútávon is érezteti hatását, s ezáltal további szép és kedves, elismerő, máskor izgalmas pillanatok kísérik majd szeretteink mindennapjait. A jót bevonzás képességét adni ajándékba – talán a legszebb gesztus és nem lehetetlen. 🙂

A 20%-os kedvezmény minden, 2016. december 31-ig megrendelt personal shoppingra és gardróbrendezésre vonatkozik, nőknek és férfiaknak egyaránt. A kupon 2017. május 1-ig használható fel.

Personal shopping
Gardróbrendezés

Az igényelhető ajándékkártyák száma a nagy érdeklődésre és a véges időbeosztásomra való tekintettel korlátozott, így kérlek, hogy ne az utolsó pillanatra hagyd megrendelésedet!

Ha további kérdések merülnek fel, akkor írj bátran, vagy kérd e-mailben ajándékkártyáim egyikét!
A tárgy mezőbe ezt írd: #élménytadok

E-mail: marcella.kovacs@runwaypr.hu


Marcella