Featured Posts

a
View Post
20 nov

Ajándékozzunk olaszosan!

Az olasz VAGHEGGI cég karácsonyi kollekciójából szeretnék meglepni pár embert Karácsonyra. Mielőtt leírnám, hogy mi lenne a feladat, nézzük meg, miket is rejt a limitált darabokból álló gold kollekció, amit egyébként itt tudtok megvásárolni, de előtte nézzük, hátha valaki megnyeri!

INKA INKI SELYEMFÉNY ARCRA
(6980 forint)

Azonnali ragyogó hatást biztosít a bőrnek, finom, zselés textúrájú selyemfény. Az alapozóval vagy külön is alkalmazható, minden típusú bőrre ajánlott. Az arc különböző pontjain vagy a dekoltázson is fény effekteket lehet kreálni vele. Gyönyörű és tartós gyöngyházfényt kapsz, ha felkened, én imádom!

INKA INKI GOLD SZEMHÉJFESTÉK
(4985 forint)

Innovatív formula. Nem csomósodik össze a szemhéjon, pici ecset segítségével könnyen és egyenletesen felvihető a szemhéjakra, vagy az arccsontra. Az intenzív szín pigmentek csillogó fényt kölcsönöznek a szemeknek vagy az arcnak is. Az arany 3 különböző árnyalataiban kapható.

INKA INKI GOLD ÜNNEPI KÖRÖMLAKK 
(2790 forint)

Klasszikus, sárgás-arany fényű, tökéletesen fedő lakk.

INKA INKI GOLD ULTRA GÖNDÖRÍTŐ ÉS FÉNYNÖVELŐ SZEMPILLA SPIRÁL 
(4985 forint)

Ez  nem arany színű, hanem lilás-burgundys volumen növelő szempilla spirál, mely fényt kölcsönöz a szempilláknak. Ezt remekül egészíti ki az a ceruza, ami ajakra és szemre is használható.

 

 

Talán már kiderült az utazásaimról posztolt képek alapján, hogy odáig vagyok az olaszokért, évente többször is elutazom Olaszországba – Italia é sempre una buona idea.  Három dolgot tanultam meg tőlük. Az egyik az, hogy teljesen felesleges felhúzni magunkat az élet nehézségein, valahogy úgyis alakulnak a dolgok és attól, mert valami nem tökéletes, még nem biztos, hogy nem jó. Ezt persze szűzi (horoszkóp) énem tökéletességre törekvő része nem tekinti kiindulási alapnak, de ha valami mégsem úgy sikerül, ahogy elterveztem, már át tudom adni magam az előző gondolatnak. A másik, hogy megtanultam élvezni az étkezést és a kevesebb több elvét követni. Már nem a vastag tésztás jól megpakolt pizzát szeretem, hanem a vékony tésztás, egyszerű, de egymással remekül összecsengő feltéteket tartalmazó pizzákat. Megszerettem a kenyeret olíva olajba mártogatni és már nem akarok mellé enni még ezt is meg, azt is. Élvezem azt az egy-két ízt, amit egymás mellé raktam és így egyik sem nyomja el a másikat. A harmadik dolog, amit igazán nem is megtanultam, hanem minden alkalommal rácsodálkozom, amikor náluk nyaralok, az az önzetlenség, a segítségnyújtás és az emberek egymáshoz való elfogadó-kedves viszonyulása. Azt hiszem, ezt nem kell magyaráznom, viszont jólesne továbbadni. Arra gondoltam, hogy arra kérlek Benneteket, hogy a Facebookon a poszt alatt jelöljétek meg azt a számotokra ismeretlen embert, akit szívesen meglepnétek csak úgy. Nézzétek meg a korábbi posztokhoz hozzászólókat és ha valaki szimpatikus, akkor írjátok le kommentben a nevét (ha lehet tegelni, akkor tegeljétek) és azt, hogy mit ajándékoznátok neki a fentiekből (körömlakk, spirál + ceruza, szemhéjfesték, selyemfény). Nem fogom ellenőrizni, de most ne barátnőt/testvért/anyut jelöljetek be, hanem tényleg ismeretlen embert. Nem írom le, hogy mi ennek a pszichológiai hatása – egyrészt sejthető, másrészt érezni fogjátok, ebben biztos vagyok. 🙂 Ha úgy gondoljátok, írhattok a néven, termékmegjelölésen kívül mást is – Rátok bízom, de tudom, hogy sokat fogok mosolyogni a soraitokon és pillanatok alatt nem várt helyekről érkeznek majd a pozitív gondolatok és ami ilyen jó, azt érdemes sokszorozni. Akkor kezdjük is!


Marcella