Featured Posts

a
View Post
24 okt

ÚJDONSÁG! VAGHEGGI Intense neurokozmetikai termékcsalád

Mi az a neuroageing?

Újabb szakaszához érkezett a bőrápolás. A legújabb felfedezések bizonyították, hogy a bőrben jelen lévő idegsejtek öregedése is nagymértékben hatással van a kollagén- és elasztin rostok képződésére, azaz fel tudják gyorsítani az öregedés folyamatát. Ezt nevezik neuroageingnek.

Mi az a digital ageing? 

Az elektronikai eszközök (telefonok, tabletek, laptopok) a bőrt szennyező fényhatásnak teszik ki, illetve hőhatásnak is egyben. Ez az úgynevezett “kék fény” a természetes és látható fény része, de nagy dózisban, ahogyan a ami életmód megkívánja tőlünk, káros szabad gyökök képződéséhez vezethet, ami szintén öregíti a bőrt. Erre a folyamatra használják a digital ageing kifejezést.

Mi az a neurokozmetika? 

A neurokozmetika célkitűzése a bőr stressz-oldása és ezzel egyidőben a ragyogóvá tétele. A bőr és az idegrendszer közti kapcsolat ugyanis olyan szoros, hogy a neurokozmetikumok képesek lehetnek egyidőben stresszmentesíteni  az idegrendszert és a bőrt. Az olasz VAGHEGGI cég a fentiek mentén alkotta meg az Intense termékcsaládját, amit azoknak a nőknek ajánl, akik fokozottan ki vannak téve az elektroszmog káros hatásainak. Az éjszakai, regeneráló maszkjuk (a képen az ezüst tubus) az éjszaka folyamán megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól és reggelre frissességet és simaságot kölcsönös a bőrnek. Hetente kétszer javasolt használni. A simaságról már egy éjszaka után be tudok számolni, a második éjszakán még nem vagyok túl. 🙂

A 24 órás nappali krém kókuszolajat és olyan barna algát tartalmaz, amely segíti csökkenteni az idegsejtek öregedését. Egyébként ez a hatóanyag nyerte el 2015-ben a leginnovatívabb hatóanyag címet. Képes megőrizni az idegsejtek károsodását és aktívvá tudja tenni a kollagén- és elasztin szintézist a sejtkommunikáció révén. Tudjátok, még mi van a hatóanyagok között? Mikroalgák által energetizált víz! Utána kellett olvasnom, hogy mi ez, mert én sem tudtam. Egy láthatatlan védőpajzsot nyújt a bőr felületén és a mélyebb rétegekben is, megkötve és semlegesítve a bőrbe felszívódó káros anyagokat.

A bőrfiatalító szérumot a nappali krém felvitele előtt kell használni (na most ezt eddig mindig elfelejtettem, úgyhogy erről majd később tudok beszámolni) és ez az, ami meg tudja védeni a bőrt a fentebb már említett kék fény ellen. Egyébként sodio hialuron sav is van benne és “theobroma kakaó”. Ez utóbbi képes stimulálni a kollagén és elasztin termelődést.

Ha szeretnéd megismerni az olasz fitokozmetikai (növényi hatóanyagú) márkát, akkor látogass el a weboldalukra, ide:

shop.ilovevagheggi.info
Marcella