Featured Posts

a
View Post
18 okt

Karácsonyi ajándékötlet: ARTISTRY – Flora Chic parfüm

Én az első hűvös őszi naptól kezdve a karácsonyra készülök minden idegszálammal. Imádom ezt az ünnepet az összes problémájával – mert lássuk, vannak elég problémás részei  – együtt is. Idén megpróbálom jobban összeszedni magam és próbálok minél több újdonságról beszámolni nektek, hogy legyen ötletetek, bármilyen ajándékot is keressetek valakinek.

Az ARTISTRY új, prémiumkategóriás parfümje maga a könnyed elegancia. A FLORA CHIC különleges, virágos kompozícióját a világ legkeresettebb illatait tervező 250 éves Givaudan parfümház készítette. Az exkluzív illatot a legendás párizsi Jardin de Bagatelle kert inspirálta, ahol rózsák ezrei teszik varázslatossá a levegőt: a FLORA CHIC a nőies, virágos jegyek és a citrusos frissesség elbűvölő keveréke.

A Jardin de Bagatelle Párizsban

AZ ARTISTRY FLORA CHIC fő összetevői:

  1. Francia klementin, a parfüm első akkordja, pezsgő citrusosságot ad az illatnak.
  2. Bulgáriai rózsa a középső jegy, mely később bontakozik ki, az illat szíve, puha és édes hatást kelt.
  3. Madagaszkári Ylang Ylang a FLORA CHIC alapja, egzotikus és relaxáló.

Az ARTISTRY új illatát az időtlen eleganciát sugárzó, magabiztos nőről nevezték el, aki bájával mindenkit elvarázsol. Ez a könnyed elegancia ölt testet a parfüm csomagolásában is. Az ARTISTRY FLORA CHIC stílusos, kézműves rózsaszínű üvegben érkezik: kupakját egy mesés budoár fésülködőasztalának széke ihlette, a selyemszalag a nőies részletek, az elegancia képviselője, míg a fémes aranyszín és a rózsaszín kombinációja a luxust és a feminin jegyeket testesíti meg.

Az ARTISTRY FLORA CHIC hosszan tartó EDP változatban kapható, garantálja az egész napon át tartó elbűvölő illatot, mely varázslatos burokként lengi körbe viselőjét!

Ajánlott fogyasztói ára: 24.000 Ft (50ml)

Tudtad?

Fontos, hogy ne dörzsöljük a bőrünkbe, mert ezzel „összetörjük” a parfümöt és megváltozik az illata!