Featured Posts

a
View Post
6 Júl

Zabálnivaló LUSH pakolások

Nem tudsz úgy kijönni egy LUSH üzletből, hogy ne vegyél valami újat, valami soha nem látottat. Főleg akkor van ez így, ha kb. egy tengerpart mellett lévő frissensülteket árusító étterem ugrik be, amikor ránézel a jégbe hűtött arcpakolásokra! Nem? Csak itt nem rákok, polipok és halak pihennek a jégágyon, hanem finom illatú, finom textúrájú, szépséget ígérő pakolások, amik viszont rögtön vega mártogatósokra emlékeztetnek (Lehet, hogy éhesen írom ezt a posztot?!).

A lényeg, hogy nem bírtam ellenállni gyakorlatilag egyiknek sem, úgyhogy hoztam egy kis tégellyel gyakorlatilag az összes kencéből!

CATASTROPHE COMETIC: csak a neve baljós, egyébként pont krízis helyzetre lett kitalálva. Te is megnyugszol, ha a bőröd is megnyugszik, amiről az antioxidánsokban gazdag áfonya, a csillapító hatású kamilla, az ír moszat és a kalamin gondoskodik.

Ez itt pl. calamine (kalamin), púder formában. Nyugtatja a bőrt.

BRAZENED HONEY: radírozó, élénkítő és tápláló arcpakolás fáradt bőrre. A darált mandula fényesíti, a méz táplálja a bőrt.

DON’T LOOK AT ME: tisztító hatású citromlé és a bőrradírozáshoz őrölt rizs van benne. Imádom!

CUPCAKE: igazi csokis különlegesség. Van benne kakaóvaj, lenmag, borsmenta és fodormenta, de szantálfaolaj is. Mind-mind a kiegyensúlyozott arcbőrért!