Featured Posts

a
View Post
15 jún

Munkáim: exkluzív katalógusba divatanyag fotózás

MEGRENDELŐ: bizalmas információ

MEGBÍZÁS: exkluzív katalógus készítése a nemzetközi partnerek számára

FELADATAIM: ennél a projektnél nagyon összetett feladatsort vállaltam magamra. Bár a megrendelő részéről a megkeresés a divatanyagok stylingolására irányult, marketing és pr szakemberként hamar a stratégiai kérdések mögött találtam magam. Feladatommá vált a fotóssal együtt a katalógus kreatív koncepcióinak (3 koncepció) kitalálása és prezentálása, majd az elfogadott verzió teljes körű kivitelezése. Összeraktam a csapatot (fodrász, sminkes, modellek, asszisztensek, stb.) és megálmodtam a képeken szereplők öltözékét, majd be is szereztem azokat hazai divattervezőktől és itthoni fast fashion márkáktól. A fotózás 3 napos volt, kb. reggel hat órától olykor este tíz óráig is, mivel ugyanazt a képet fotóztuk napfelkeltekor és napnyugtakor is. A kreatív koncepció középpontjában Budapest és a divat állt, a tervezői csapat által meghatározott helyszíneken és beállításokkal.

Szerencsére fantasztikus, profi, munkájára nagyon igényes stábot sikerült összeállítanom, akikkel könnyű volt dolgozni. A dalmatáinkat is beleértve.

TEAM 
Fotó: Antal László
Smink: Larion Oscar
Haj: Szepesi Bence
Modellek: Tóth Lilla Hanna, Örvendi Cintia, Bakos Cintia, Nemcsics Dorina, Csizmadia Gréta, Daróczi Balázs, Pascal White, Csitáry Gergely, Végh Dávid, Balázsfi Alexandra)
Kreatív koncepció, styling: Kovács Marcella Lola

Asszisztensek: Vilcsek Alexandra, Holecz Endre, Lakatos Márk Institute hallgatói (Kovács Éva Ágnes, Kocsis Beáta, Rácz Anita, Joó Ildikó, Somogyfoki Éva, Csala Márta, Ozsváth Betti, Tóth Orsi, Gyetvai Zsuzsanna)

Dalmaták: Bizsu, Szofi, Rege, Mese, Molly (Dalmatamentés)

Az alábbi képek között ott vannak a kiválasztott és retusált képek, de pár egyéb, retusálatlan és kiforratlan “munkadarab” is. A dalmatás koncepcióra 3 különböző szettet is összeraktam, hiszen mindhárom merőben eltér egymástól, s azt sem lehetett előre látni, hogy milyen lesz együtt dolgozni 3-4 dalmatával. S hogy milyen? Fárasztó, néha idegtépő, de feledhetetlen és felemelő élmény. Hja, és költséges is, főleg, ha elszakítanak egy dizájner ruhát. 🙂

Klikk a képekre!

A csapatfotón sikerült Bazilikának öltöznöm.