Featured Posts

a
View Post
14 jún

Triumph Magic Boost innováció

Mikor nőket öltöztetek, sokszor érdemes az alapoknál kezdeni, ugyanis sokan nem viselnek megfelelő méretű melltartót. Odáig nagyjából mindenki eljut, hogy így, vagy úgy, de formálni akarja testi adottságait, de a push-up sokszor felülírja a helyes méretet és tovább már nem is terjed a figyelem. Sokszor látni azt ruhán keresztül is, hogy a melltartó nem követi szépen a mell ívét, legyen bármekkora is, és vagy az anyag vastagsága miatt, vagy a nem megfelelő méret miatt áll el.
A különböző márkák széles választásának köszönhetően igenis fel kell próbálni minden darabot, ha újjal próbálkozunk. Nem biztos, hogy lesz méretbeli különbség, tehát nem arról van szól, hogy az egyik üzletben 75-ös, a másikban 80-as lesz a méretünk, de a formatervezés mindenhol más, és nem biztos, hogy jó, ha vakon megbízunk a méretezésben.
Az ügyfeleim közül rengetegen keresnek alakformáló fehérneműt, ezért leginkább nekik írom ezt a bejegyzést a Triumph innovációjáról, a Magic Boostról, mely 3 különböző típusú melltartót tartalmaz, hozzá illő, különböző fazonú alsóval, illetve alakformáló bodydress is található a repertoárban. Mind a három típus puha tapintású, rugalmas körmerevítőt tartalmaz, amely páratlan kényelmet és illeszkedést biztosít. A melltartók alátámasztásának köszönhetően viselőjük kiváló formában érezheti magát, valamint segít visszaállítani a mell formáját és kiemeli a sziluettet, forma, kor vagy méretre való tekintet nélkül. 75 B – 90 D méretekben kapható.

A ‘Lift-Up’

A Magic Boost™ Lift-Up tökéletes kialakítása segít a mellek kerekebbé varázsolásában. A természetes megemelő hatás a fokozatosan nagyobbodó szivacsbetétnek és a balconette fazonú kosárkialakításnak köszönhető – tökéletes kisebb vagy teltségükből veszített mellek esetén. Visszaállítja a struktúrát, tökéletesen illeszkedik és megtámaszt a kényelem feladása nélkül.

A ‘Shape-Up’
A Shape-Up melltartó tökéletes tartást nyújt teltebb keblek számára. Az előformázott kosarak csinos csipkeborítással tökéletesen kerek formát varázsolnak. A variálható pántmegoldás keresztezve vagy hagyományosan is viselhető, nyáron kifejezetten szerencsés választás.

 

A ‘Push-Up’
Azoknak a nőknek, akik kicsit többet szeretnének megmutatni a dekoltázsukból, a Push-Up a legjobb választás. Kerekebbé teszi és megemeli a melleket, a fokozatosan nagyobbodó szivacsbetétes kosarak szenzációs dekoltázst alakítanak ki. A V- alakú mélyítésnek köszönhetően ideális lehet kivágott ruhák és felsőrészek esetén is.

 

 

Marcella