Featured Posts

a
View Post
13 jún

MAC AW2016 trendelőrejelzés

Gyönyörű MAC újdonságokra tettem szert nem is olyan régen, amikkel az őszi-téli szezonban nem lesz nehéz követni a legújabb trendeket. Az új szempillaspirál, az “In extreme dimension 3D black lash” szilikonos, sűrű sörtékből áll, melyek révén könnyedén és nagyon szépen lehet elszeparálni a szempillákat egymástól. Külön tetszik a formatervezése, mert kézre esik és remekül megáll a lábán is, ha kell. (Katt a képre, ha nagyban szeretnéd látni.)

A barna szemceruza a kedvencem lesz ősszel, mert nagyon ritkán használok fekete szemceruzát tus helyett. Mivel barna a hajam és szemem, sokkal jobban szeretem a barna ceruzát, mert így még természetesebb lesz az összhatás még akkor is, ha egyébként egy erős, kontúrozott, vagy füstös szemet akarok festeni.

A “Retro matte liquid lipcolour” szájfény a tubusában nagyon mély burgundinak tűnik, de a valóságban sokkal inkább lilás az árnyalata, ahogy azt a kézfejem is láthatod. Nagyon gazdag textúra, erős intenzitással és maximális fedéssel. Ezt a szájfényt kapja tesztelésre Győri Erika, aki a bőrkabátos posztnál is aktív volt, ami után felajánlottam ezt a kis töltényt, meg úgy általában aktív  a Facebook oldalamon, megfigyeltem. 🙂

Akkor most lássuk is az őszi-téli MAC trendeket, melyeknek legfontosabb sminkes újdonságait fentebb már bemutattam. A hétköznapi viseléshez kb. mindegyikből gyököt kell vonni, de utána friss és üde sminkeket készíthetünk majd. A SHARP elnevezésű vonulaton a 70-es évek dekadenciája sejlik fel és szerintem sokan fogják szeretni, ugyanis már most is sokan sminkelik így magukat, hála a vörös rúzsok térnyerésének. A helyzet annyiban fog változni, hogy az üde pirosakat felváltja a hűvösebb időszakra jobban jellemző burgundi, lila és bordó, de ezekből is sokkal inkább az a változat, ami már majdnem fekete. Ebben a trendben a száj kap egyedül hangsúlyt, amit teltre és figyelemfelkeltőre sminkelnek majd, a szemek és az arc többi része minimál és természetes marad.

Zac Posen

Mary Katrantzou

Gareth Pugh

Gareth Pugh

A RAZOR irány a szemre fókuszál, azon belül is a tusvonalakra és a füstös szemekre, amiken keresztül visszaköszön egy kis punkos intenzív erő. A lényeg, hogy, extrém legyen. Ha az előző trendnél az ajak volt hangsúlyos és a szemek nem, akkor itt pont fordítva lesz.

Emilio Pucci

Emilio Pucci

Simone Rocha

Iceberg

Iceberg

A KALEIDOSCOPE külön energiabomba az őszi trendek között, hiszen élénk, nyári színeket használ és arra buzdít, hogy a sminkelés legyen művészet! Szóval hajrá, legyen csillogás, legyen glamúr!

Alexis Mabille

Marques Almeida

Sokan fogják kedvelni a STAINED irányzatot, mert nem kell hozzá profin sminkelni, hahaha. A szó jelentése koszos, elmosódott és szemben a punkos iránnyal valóban árnyaltabb lesz az összhatás. A vonalak és a kontúrok nem élesek, hanem eldolgozottak, ezáltal sokkal természetesebb is lesz az eredmény.

Alberta Ferreti

Carlona Herrera

Moschino

A DIFFUSE a leglágyabb trend az összes közül, az abszolút természetességen lesz a hangsúly egy piciny pír kíséretében.

Michael Kors

 Alexander McQueen


Alexander McQueen

 

Marcella