Featured Posts

a
View Post
1 jún

LUSH Bouncey Bunny

A legnagyobb “bajom” a LUSH termékeivel kapcsolatban, hogy szívem szerint szinte mindet megenném. Ugyanígy voltam a Bouncey Bunny tusfürdőzseléjükkel is, ami állagában ugye zselés, tehát simán hasonlított a tégelyben egy összeesett karamellás creme brulee-re, vagy mascarponera, némi narancs esszenciával, ugyanis a brazil narancsolaj csak úgy csiklandozza az orrodat, ha kinyitod a tégelyt. 🙂

Erről a zseléről már írtam korábban, de azóta egyrészt újravásároltam, másrészt kipróbáltam máshogy is, lefagyasztva! Igen, fagyasztva, mert azt javasolták a tégelyen, hogy bár használható a zselé szobahőmérsékeleten is, ha nyáron egy igazán frissítő zuhanyra vágyunk, akkor használat előtt fagyasszuk le a zselét! Hát most így próbáltam ki és tényleg kellemes volt a hűs érzés és a krémes hab, amivé vált a zselé vízzel érintkezve. Nagy kedvenc!

Külön jó hír, hogy van benne bőrpuhító karragén moszat, ami kifejezetten jót tesz a bőrnek a napsütés okozta (ki)száradással szemben, a narancsolaj pedig tonizálja a bőrt.