Featured Posts

a
View Post
11 máj

Ralph Lauren az Andrássy úton

Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy Ralph Lauren üzlet nyílik az Andrássy úton, mert az RL az egyik kedvenc márkám – több okból is. Egyrészt én magam is nagyon kedvelem a stílusát, másrészt nagyjából az ügyfeleim 80%-ának is erre a stílusra van szüksége. A legtöbben lezseren elegánsan szeretnének öltözni, legyenek nők, vagy férfiak. Ilyenkor mindig a prepp stílust javaslom, amiről már írtam korábban itt. A Ralph Lauren is azon márkák közé tartozik, ami a mai napig remekül hozza ezt a vonalat. Friss, üde, ha díszített is, akkor sem harsány és nadrágjai, ingei és nyolcas kötésű pulóverei tényleg hordozzák a bentlakásos iskolák egyenruháinak magával ragadó, otthonos hangulatát. A mostani kollekció azért más vonalat képvisel – amiről eddig írtam, azok a basic darabok.

A Ralph Lauren márkának több almárkája is van. A legelterjedtebb a Polo Ralph Lauren, mely nevezhető a “legolcsóbb” RL-brandnek is. Valóban megfizethető és átadja a Ralph Lauren életérzést.

Erre a szezonra a Polo egy modern csavart álmodott meg a klasszikus darabjainak és kifinomult sportruházatának, melyeket némi urbánus megjelenéssel álmodtak újra. Fókuszba kerül a csipke, a farmer nadrágkosztüm, mely az idei trendnek megfelelően indigókék színt kapott és az öltöny is, mely többé már nem egyenruha.

“Nem vagyok divatos személyiség, sőt, divatellenes vagyok. Nem szeretnék ennek a világnak része lenni, túlságosan mulandó, és nem szeretném azt sem, hogy hasson rám. Engem az időtlenség, a maradandóság érdekel, vagyis a stílus – nem pedig a divat”.

null

null

null


Marcella