Featured Posts

a
View Post
26 ápr

Maybelline tavaszi újdonságok

Szeretnék bemutatni nektek pár Maybelline újdonságot, amiket ti is imádni fogtok! A The blushed NUDES paletta teljesen levett a lábamról, túlzás nélkül állíthatom, hogy ez a paletta hozta meg a kedvem a hétköznapi komolyabb sminkeléshez. Mindig sminkelek, de már annyira a minimalizmusra szorítkoztam mostanában, hogy egy tökéletes tusvonalon kívül nem nagyon bajlódtam a szememmel (A szempillaspirál persze sosem maradhatott el!). Remek, egymást jól kiegészítő színeket találunk benne, szám szerint 12-t, az egészen világosaktól a sötétekig, melyeknek a pigmentáltsága megfelelő. Úgy tudunk vele természetes szemsminket festeni, hogy az nem idegen a saját, természetes színeinktől, ezért is szeretem annyira.

A paletta ajánlott fogyasztói ára: 3.999 forint

A Maybelline mostani újdonságai között találunk szemhéjpúder palettát, alapozót, szájfényt, szempillaspirált, fehér tust (!) és krémes szemhéjpúdereket is. Többen kérdeztétek, hogy milyen ecsetet használok. A kis pufók Catrice és imádom, kettőt is vettem belőle: egyet a highlighternek, egyet a pirosítónak. Az újsághoz legközelebbi ecset egyébként kétvégű és Vagheggi, a többit pedig az Ó-utcában vettem. A lenti képen a paletta eredeti ecsetét lecseréltem egy kis MAC-re, így már mindent könnyedén tudok felvinni az arcomra.

A Super Stay 24 alapozó kicsit vizes számomra, de pont ettől érzem könnyednek. Nem szeretem – ahogy valószínűleg senki sem -, ha az alapozó mázként tapad az arcra. Nem kell belőle sok, szépen el lehet oszlatni az arcon és külön jó hír, hogy a Cameo árnyalata egészen világos. Nincs mindenkinek barnás-narancsos-pirosas bőre, ahogy nekem sem, igazi kihívás kellően világos árnyalatot felfedezni.

A gél állagú, krémes szemhéjfestéket, megvallom őszintén, bármennyire is ciki, de én az arcomra kentem, mert azt hittem, hogy highlighter. El kellett volna olvasnom, hogy mi az, ami a kezemben van, de annyira rohanós napokat élek, hogy ez elmaradt. Mindenesetre nagyon elégedett voltam vele highlighterként, lehet, hogy én már sosem fogom rendeltetésszerűen használni. 😀 Egyébként is intenzív színeket és hosszantartó viselhetőséget ígér, akár 24 órán és 6 színben kapható.

Az új szájfények közül ezt a magentás-pink árnyalatot próbáltam. Gyönyörű a színe és a legjobb benne az, hogy ha felkenem, nem ragad az ajkamra, mint oly sok más szájfény, holott méznektár is van benne a puha ajkakért. A nude shine és crystal szájfényt két olvasóm fogja tesztelni, méghozzá Csiki Eszter és Lukács Nóri. Kiadtak egy új szempillaspirált is, azt pedig Kovács Andrea tesztelheti. Kérem őket, hogy a Facebookon üzenetben küldjék el a címüket, hogy el tudjam postázni a szépségeket.

A szájfény ajánlott fogyasztói ára: 2.999 forint

A fehér szemhéjtussal minden bizonnyal nagyon látványos vonalat lehet húzni akár a már meglévő fekete tusvonal fölé. Nekem ez is kicsit vizesnek tűnt, szóval egyszer nem volt elég felvinni. Nyárra szuper lesz, de csak ügyes kezű hölgyeknek ajánlom. 🙂

A tus ajánlott fogyasztói ára: 2.299 forint

Marcella