Featured Posts

a
View Post
9 ápr

Bemutatkozott az olasz világmárka, a VAGHEGGI

 

A múlt héten a magyar sajtó képviselői és beauty-bloggerei előtt is bemutatkozott az olasz szépségipari világmárka, a VAGHEGGI. Ha valaki, akkor én jól ismerem a márka kínálatát, hiszen több éve használom a termékeiket, szerintem már mindent kipróbáltam. Szeretem kézbe venni reggelente a tégelyeket, tubusokat és üvegcséket, de persze nem a csomagolás a fő érdeme a márkának, csak szerintem sokan vagyunk úgy, hogy szeretjük, ha szép dizájnú tárgyak vesznek minket körbe. A nagy kedvencem az egyik új termékcsaládjuk, a 75.15, mely egy intelligens, génalapú kozmetikum család. Van egy olajuk, amit – egyébként bármelyik – arckrém alá felvihetünk és fantasztikus, nem olajos hidratáltságot ad, nem beszélve a 30 feletti bőr megfelelő hidratálásáról. A másik kedvencem a magas C-vitamin koncentrátumú Lime arckrémem, ami nem ragad, nem zsíros, viszont szépen feltölti a bőrt C-vitaminnal. A VAGHEGGI lélegző körömlakkjait már többször említettem: nem tudom, mi nincs benne, ami a több körömlakkban benne van, de ha lemosom, akkor alatta nem sárgul be a köröm, nem töredezik, tényleg olyan, mintha jutna elég levegő a festett körömhöz is.

Nagyon örültem, hogy elérkezett az a pillanat is, amikor egy olyan patinás környezetben, mint amilyen a Boscolo Budapest Wellness&SPA-ja tarthattunk sajtótájékoztatót. A fitokozmetikai márkát bemutató prezentáció után a résztvevők megismerkedhettek egy aromaterápiás akupresszúrán alapuló arcmasszázstechnikával, majd kipróbálhatták a termékeket is. A Boscolo felajánlotta a meghívottaknak, hogy a nap hátralévő részét a wellnessben tölthetik, de aki nem tudott maradni, az sem szomorkodott, hiszen a goodbye bagben mindenki kapott egy 2 fő részére szóló belépőt a wellnessbe. Természetesen én is kaptam, és alig várom, hogy éljek a lehetőséggel, nagyon rám férne egy kis relax. Nézzétek meg a sajtótájékoztatóról készült képeket, alatta pedig bemutatom nektek a márkát. Azoknak, akik odafigyelnek arra, hogy mit és milyen minőségben kennek magukra, csak ajánlani tudom ezt a több mint 40 éves, növényi hatóanyagokon alapuló márkát!

Érdemes volt névjegyet is leadni, hiszen volt tombolasorsolás az esemény után.

Mindenki kapott egy arctérképet, hogy később is tudja, hova kell helyezni a kis esszenciaolaj cseppeket, s honnan, milyen mozdulattal kell bemasszírozni a bőrbe.

Végre egy úr a sok hölgy között! 🙂

Többen is teljes nyugalmi állapotba kerültek a masszázs alatt, így kifejezetten jóleső volt utána a wellnessben pihenni.

Az esszenciaolajok picit tégelyekben vannak, úgyhogy akár a munkahelyen is bent lehetnek a fiókban, s felfrissülhetünk/megnyugodhatunk segítségükkel.

Az új napozócsalád sokaknak elnyerte a tetszését, ami nem csoda, hiszen sok új fejlesztés mentén készült.

A Fifty pair of shoes bloggere is kipróbálta a VAGHEGGI újdonságokat.

Ugye milyen jó lenne itt rendszeresen feltöltődni? 🙂

A Boscolo Wellness&SPA-ban is VAGHEGGI termékeket használnak.

… és akkor nézzük, mit kell tudni a márkáról!

Több mint 300 terméket gyárt a VAGHEGGI, 8 arckezelő termékcsaládot, 4 testkezelő termékcsaládot, 3 luxus termékcsaládot, smink termékcsaládot, napozó termékcsaládot és évente három speciális limitált termékkiadás is bővíti a skálát.

  • a termékek 100 %-ban olasz termékek, a termékek hatóanyagai és csomagolása megfelelnek a legújabb trendeknek, mely természetesen 100 %-ban olasz design 

  • minden igényt kielégítő-az alaptól a luxusig-kozmetikai szolgáltatást nyújtanak

  • a hatóanyagok hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják: Nickel teszt, mikrobiólogiai tesztek

  • bőrgyógyászatilag tesztelt (Patch teszt)

  • parabén és paraffinmentesek, természetes, bőrbarát kozmetikumok

  • a csomagoláshoz használt anyagok környezetbarát termékek

  • a termékek fejlesztéséhez állatkísérletet nem alkalmaznak

  • a termékek FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek

A VAGHEGGI kozmetikákban folyamatosan Olaszországban képzett szakemberek magas minőségi követelmények között várják a vendégeket szerte az országban, akiken keresztül bármikor megvásárolhatóak a termékek. Azoknak, akik időhiányban nem tudnak ellátogatni valamelyik szépségszalonba, de szeretnék otthon használni a termékeket, vagy “utántöltésre” van szükségük, most már lehetőségük van online is megvásárolni azokat. Egy többszintes webáruház összesíti a teljes termékkínálatot, melyről pár kattintás után teljes termékcsaládok is megvásárolhatók.

40 éve a természetes szépség szolgálatában

A VAGHEGGI egy 1975-ben alapított kozmetikai márka, közel negyven éves tapasztalattal és folyamatos kutatómunkával állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait, melyek természetes módon járulnak hozzá a bőr szépségéhez, az egészséges és jó testi-lelki közérzethez, tiszteletben tartva környezetünket.

A VAGHEGGI cég a termékek előállításához kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat alkalmaz: a növények kizárólag a legideálisabb időszakban és meghatározott környezetből begyűjtve érkeznek. Ez a körültekintő eljárás biztosítja a VAGHEGGI termékek egyediségét és magas minőségét. Minden hatóanyag gondos tanulmányozás után kerül kiválasztásra azért, hogy a VAGHEGGI termékek „a megoldássá” váljanak éppen arra a problémára, amire a bőrnek szüksége lehet. A VAGHEGGI magas minőségű professzionális (szépségszalonokban használt) és otthoni bőrápoló termékeket gyárt, követve a legújabb trendeket, nagyon széles termékkínálattal, ezzel biztosítva a szépségszalonok, SPA-k és wellness központok komplex szolgáltatását.

A részletekben rejlő figyelem

A Vagheggi az első olasz cégek egyike, mely alkalmazta a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, „egyedi” termékeket alkotva.

A hatóanyagok kiválasztásában a Vagheggi fegyelmezett „faire trade” politikát folytat, szem előtt tartva a fenntartható fejlődést. Olyan beszállítókkal kollaborál, akik követik a nemzetközi és nemzeti környezetvédelmi előírásokat, a helyi közösségekkel együttműködve dolgoznak, ezzel segítve és ösztönözve őket, megőrizve a hagyományos begyűjtés és feldolgozás technikáját.

A krémekhez használt tégelyekhez színes selyem üveget választottak, a papír-csomagoláshoz művészi grafikát, amely mindig az adott termékcsaládnak ad jelentést: a tapintása selymes – olyan érzést kelt, mint amikor az arcbőrhöz érünk.

„A Vagheggi egy szeretett és dédelgetett vállalkozás, melyet az elmúlt években nagy odaadással és elkötelezettséggel fejlesztettünk. Ma büszkék vagyunk arra, hogy közel 2000 szépségszalon választott minket Olaszországban, jelen vagyunk Európa számos országában, Közel-Keleten, Ázsiában, Észak-Amerikában, Ausztráliában, Afrikában. A Vagheggi világban elért sikerei ösztönöznek minket nap, mint nap, hogy kövessük és figyelemmel kísérjük mindazokat, akik minket képviselnek a szépségben és szépségápolásban.”

 

Facebook: www.facebook.com/ILoveVagheggi

Instagram: www.instagram.com/ilovevagheggi


Marcella

Ez itt alul nem a teljes termékkínálat, de nincs annyi hely, ahova az felférne. 🙂

 

Lime C-vitaminos termékcsalád: A C-vitamin az egyik legjelentősebb antioxidáns. Gátolja a bőr korai öregedését. Gyulladás gátló hatású, sebgyógyító, regeneráló hatású. Erősíti az immunfolyamatokat. Védi és erősíti a bőrt. Méregtelenítő és érfal erősítő. Halványító hatása is van, elősegíti a bőr világosítását, kifehérítését. Csökkenti a pigmentáció zavaró hatásait.

Terra termékcsalád: A Terra termékcsalád termékei innovatív megoldást kínálnak. Garantálva a növényi kivonatokat tartalmazó hatóanyagok bejutását, tisztaságát, stabilitását, hatékonyságát. Speciális kozmetikai megoldás a cellulit okozta különböző szépséghibák kezelésére, az ödémás cellulittól az előrehaladott cellulitig, új kezelési módszerrel. Az eredmény egy szép tonizált bőr és új sziluett.

Balance termékcsalád: Szennyezett, zsíros, problémás bőrre ajánlott, bármely életkor számára. Unisex terméksor. Szabályozza a faggyútermelést, visszaállítja a savas kémhatást, összehúzza a pórusokat, világosítja a bőrt, hidratál. Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatása van.

Emozioni termékcsalád: Érzékeny, kis tűrőképességű, rosaceára hajlamos bőrökre ajánlott terméksor, amely maximálisan figyelembe veszi a bőrnek ezt a nagyfokú érzékenységét. A vékony, világos bőrökre, melyek törékeny hajszálerekkel rendelkeznek, az időjárási tényezőkre (szél, nap, hideg, meleg, stb.) érzékenyek, bőrpírral reagálnak és hajlamosak a rosacea kialakulására. Azokra a bőrökre, amelyek rosszul reagálnak egyéb kozmetikai szerekre, rossz a bőrkomfort érzetük. Stresszes-, allergiára-, gyulladásra hajlamos bőrökre. Az EMOZIONI terméksor azért született, hogy ezeket a rendkívül érzékeny, stresszes, gyulladt bőröket visszaállítsa a legoptimálisabb állapotukba. Első osztályú, szelektált, kizárólag növényi alapú hatóanyagok. A termékek nem tartalmaznak parfümöt, színezéket, ásványi olajat. Hipoallergén termékcsalád!

Delay Infinity termékcsalád: Hatékony bőröregedést késleltető termékcsalád. Már a bőrön megjelenő első jelektől alkalmazható 30 év felett. Aktívvá válik a bőr működése, az innovatív hatóanyagok stimulálják a bőrt, lassítják a bőröregedési folyamatait.

Rehydra termékcsalád: A bőr hidratálása a kozmetikai kezelések alapja. A legnagyobb kincs a bőr számára. A Rehydra termékek intenzív hidratálást biztosítanak bármely életkorban. A termékek Hydra Plus Complexet tartalmaznak, valamint abszolút bőrbarát növényi anyagok kivonatát. HYDRA PLUS COMPLEX =Althea Officinalis (orvosi ziliz vagy fehér mályva)+Hyaluron sav +Ximenin sav+Karié vaj+természetes bioszaharidok .