Featured Posts

a
View Post
20 feb

A lányok olyanok lesznek, mint az anyjuk…

Van egy remek mondásunk, miszerint “Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!’. Talán ennek igazolása is lehetne az egyébként hasonló helyzet inspirálta urbánus legenda.

Egy esküvőn így szólt az anyós a vejéhez: “Nézz meg engem Tom, alaposan. Ez az, amit remélhetsz. Tanya így fog kinézni pár év múlva.” A Daily Mail, bizonyítandó, hogy van valós alapja Tanya anyukája mondatának, összehozta Photoshopban anyák és lányaik fotóit. Érdekes képsorozat és jó látni, hogy minden anya továbbél gyermekében.

Te határozottan látod magadban Édesanyádat? Válaszodat az FB link alatt várom, kíváncsian. 🙂

Josie (48) and her daughter Jodie (24)

Esther (73) and her daughter Wendy (43)

Frances (83) and her daughter Tineka (57)

Rhonda (45) and her daughter Darcey (15)

Sara (62) and her daughter Clemmie (30)

Marcella (21) and her daughter Marcella (28)

Nekem csak ilyen fotóm van: itt, ellentétben a fentiekkel, én vagyok az idősebb (28) a fotón. Erről a képről jutott eszembe, hogy ha tetszenek a fenti fotók, tetszik, ahogy hasonlítasz már Édesanyádra, de a ráncok tekintetében nem feltétlenül szeretnéd utolérni, akkor arctornázz nálam! Jelenleg ez az egyetlen, természetes módja a fiatal arc megőrzésének, a ráncok (valódi) eltüntetésének, s további ráncok kialakulásának megszüntetésének. Kérj információt itt: stiluskommunikacio@runwaypr.hu, a tárgymezőbe írd be, hogy: arctorna


Marcella

Forrás: Bored Panda, szabad fordításban