Featured Posts

a
View Post
3 feb

David Beckham a H&M új Modern Essentials reklámjában

David Beckham leforgatta legújabb H&M reklámfilmjét a 2016-os ,,Modern Essentials selected by David Beckham” kollekció bemutatásához. A reklámfilmet Lisszabon utcáin forgatták, ahol David felfigyel rá, hogy mindenki úgy öltözködik, mint ő. Az új kollekció a férfiruházatot is árusító H&M üzletekben, két időpontban– február 18-án és március 10-én – valamint online kerül bemutatásra.

 

Ez a második alkalom, hogy David együtt dolgozott Fredrik Bond rendezővel, a legutóbbi reklámfilm témáját – melyben Kevin Hart humorista éppen úgy öltözött, mint David – továbbgondolva. Ebben az új filmben David elindul a hotelszobájából, majd felfedezi, hogy körülötte mindenki – beleértve a gördeszkás srácokat, egy kisbabát, egy nagymamát és a városban minden férfit – ugyanazt viseli, mint ő. A filmet egy nyomtatott reklámanyag kíséri, amelynek fotóit Mario Sorrenti készítette.

A kampány kiemeli David stílusikon-szerepét, amely világszerte milliókat inspirál. David számára ez a férfiviseletek tradícióit és a friss ötletek és trendek keverését jelenti. A filmben viselt minden ruhadarabját David maga választotta a Modern Essentials kollekcióból, amely tökéletesen bemutatja időt álló stílusát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A H&M reklámok forgatása mindig jó szórakozást jelent számomra – mondta David Beckham. – Igazán értik a stílusomat és a humorérzékemet. Nagyszerű érzés volt a Modern Essentials elegáns termékeit viselni, miközben remekül szórakoztam a forgatás alatt.

A reklám a ,,Modern Essentials selected by David Beckham” termékeket mutatja be. David minden évszakban kiválasztja a kedvenc ruhadarabjait a H&M Modern Essentials férfikollekcióból, és az újragondolt darabok valamint klasszikusok olyan egyvelegét alkotja meg, amelyben a férfiak a teljes szezon folyamán bízhatnak.

Az új kollekció a férfiruházatot is árusító H&M üzletekben, két időpontban– február 18-án és március 10-én – valamint online kerül bemutatásra.