Featured Posts

a
View Post
21 jan

Vettem egy kék inget…

Fruzsina írt egy e-mailt, hogy vett egy kék blúzt/inget, s afelől érdeklődött, hogy mit javaslok, miként viselje. Összegyűjtöttem pár ötletet, hogy hogyan is lehetne a kék ingnek (meg nekünk) a legjobb…

Nyáron bátran viselhetjük fehér nadrággal vagy szoknyával, legyen bármilyen árnyalata is. Kék a fehérrel üde és kicsit tengerészes. A kiegészítők színe lehet mellé meleg barna (fantasztikusak együtt), vagy piros (tengerész), de ha pasztelles a kék, akkor például remekül mutat egy pasztell rózsaszínnel.

Ha nem akarunk fehéret, a törtfehér, bézses színek is remekül passzolnak a kékhez, itt a színek melegségének és hűvösségének arányára kell figyelnünk. 

Kékhez remek a kék is, legyen az farmer, vagy szövet. A bal oldalin a piros táska ad hozzá energiát, míg a jobb oldalon a kis Chanel kabátka egy kis fényt.

Ősszel-télen talán a legtöbbször bézst és barnát párosítunk a kék szín mellé, s ahogy itt is látszik, az alj lehet világos és sötét is – mindkettővel jó.

Viselhetjük a kéket feketével is, bár én nem kedvelem ezt a színpárost annyira, főleg akkor nem, ha a kék sötétkék, vagy valamilyen passzív árnyalatú kék. Világoskék és királykék nem rossz feketével – íme:


Marcella