Featured Posts

a
View Post
22 nov

Karácsonyi ajándékötlet: BIG BOY külső akkumulátor a Coolpadtől

 

Stílusos ajándék, ráadásul olyan, amire gyakorlatilag mindenkinek szüksége lehet. Jó, ha ott van a táskánkban egy BIG BOY külső akkumulátor, így biztosan elkerülhetjük a lemerült okostelefon vagy fényképezőgép okozta kellemetlen helyzeteket.

A Coolpad BIG BOY külső akkumulátor 10400 mAh-s teljesítményű, ezzel egy okostelefont 3-4 alkalommal, míg egy tabletet 2 alkalommal is tölthetünk. Sőt, a BIG BOY-t úgy tervezték, hogy a 2 USB kimenetének köszönhetően a töltést több készülék között is megoszthassuk, így egyszerre tölthetjük a telefonunk és tabletünk is akár. A külső akkumulátor teljes feltöltése mindössze 6 órát vesz igénybe.

Egy külső akkumulátornál a legfontosabb szempont az erő, de legalább annyira számít a dizájn is. Burkolatát a legmodernebb CNC technológiával alakították ki, a repülőgépek könnyű alumínium ötvözetéből. A külső akkumulátor karcsú, szélei lekerekítettek, így kényelmes fogást biztosít, és a szállítása is könnyű. Vásárláskor két szín közül is választhatunk, a BIG BOY pezsgő és ezüst színben is kapható.


Marcella