Featured Posts

a
View Post
23 okt

Szépség, hírem van számodra! Bemutatom az Artistry Hydra-V kollekciót!

 

Ez sem mostanában történt, de csak most van időm visszaemlékezni életem egyik legklasszabb sajtóeseményére. Amióta arctorna tréner is vagyok, megszállottan keresem a különböző arcok hibáit, a megoldásokat arra, hogy hogyan lehet minél tovább, de minél természetesebb módon őrizni az arcbőr fiatalos szépségét. Régen a beauty sajtótájékoztatókon kicsit unottan ücsörögtem, hol elhittem azt a sok fantasztikus ígéretet, ami hallottam, hol csak mosolyogtam csendben-cinikusan, hogy na ilyen úgysem létezik. Persze sokkal okosabb most sem vagyok, mint előtte, de legalább ismerem az arcot, az izmait, a bőr szerkezetét és pontosan tudom, hogy miben ne higgyek. A hidratáltság nem ide tartozik, az a legfontosabb az emberi szervezet számára. Fontos tudnunk, hogy a dehidratált bőr nem egyenlő a száraz bőrrel! Míg az utóbbi egy bőrtípus, előbbi egy állapot, ráadásul nagyon gyakori. Nyáron még csak-csak megisszuk a napi adag ásványvizünket, de ősszel-télen ez már sokaknak okoz problémát – nekem is. Kemény erőfeszítésembe kerül, hogy teljesítsem a napi adagomat, s megmondom őszintén, ehhez csak egy hajtóerőm van: a hiúságom.

Az Artistry Hydra-V termékcsaládjában norvég fjordvíz, himalájai rózsaszín kősó és hawaii acai bogyó található. Az első hidratál, a második feltölti a bőrt az optimális hidratáltsághoz szükséges ásványi anyagokkal, míg az utóbbi erősíti a bőr nedvességmegtartó képességét. A terméktesztjeik azt bizonyítják, hogy a bőr víztartalma 270%-al nő, a hidratáltsága pedig 24 órán keresztül tart. Ez így elég ígéretes, úgyhogy elkezdem használni a termékcsaládot, s meglátjuk, az én bőröm hogyan reagál rá.

A kollekció 7 termékből áll: frissítő arclemosó hab (7.700 forint), frissítő tonik (7.700 forint), tápláló szérum koncentrátum (22.000 forint), frissítő gél (13.400 forint), tápláló gél krém (13.400 forint), bőrfeltöltő hidratáló krém (15.000 forint), frissítő gél-krém szemkörnyékre (15.000 forint).

A sajtóbemutató után olyan kellemes meglepetésben volt részem, ami a mai napig gyakorlatilag minden áldott nap eszembe jut és a fejemben motoszkál. Áttereltek minket egy hosszú terembe, ahol üres festővásznak vártak minket. Először nagyon fellelkesültem, hogy valami kreatívat fogunk csinálni, de amikor megláttam a festményt, ami másolásra várt, akkor minden lelkesedésem – Talán a hidratáltság érdekében?! – kútba fulladt. Mikor leültünk a vásznaink elé, és láttam az előre megrajzolt sablont, megint megnyugodtam, hogy ez segítséggel menni fog, de őszintén megmondom, én nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz (illetve könnyű) festeni. Segítséggel nagyon könnyű és eszméletlen sikerélmény, de segítség nélkül bizony nem olyan egyszerű…

Az élmény az fantasztikus! Dobálod a pacákat (főleg, ha impresszionista vagy, márpedig mi azok voltunk), egy-egy kis trükkel kapásból víztükröt festesz, holott a hétköznapokban a legegyszerűbb geometriai formák is ingatag részeges próbálkozásoknak tűnnek, s egy óra alatt összeáll a mestermű – már akinek. Nem nekem, de az is igaz, hogy én legalább 10 percet elbeszélgettem a munkaórából és jól le is maradtam. Nagy sajnálatomra nem tudtam befejezni a művemet, az eredeti képen középen álló hölgy az én vásznamra kerülve már csak egy két lábon álló, hajat növesztett földimogyoró lett, de engedtessék meg nekem a költői festői szabadság, hogy úgy fessem le a látottakat, ahogy látom tudom. Mindenkinek ajánlom, hogy ajándékba ilyen foglalkozást vegyen (FessNeki!), mert olyan önbizalomlöketet ad, hogy az nem is igaz. Nem arra, hogy bármit lefestek, amit akarok, hanem bármit meg tudok csinálni, ha akarom!

Hát mint az igazi...


Marcella