Featured Posts

a
View Post
1 okt

M∙A∙C MASCARA ACTIVATION

 

IN EXTREME DIMENSION LASH

Black Extreme fekete

A M∙A∙C könnyű, hab állagú formulája egyszerre dúsít, hosszabbít, és ad gyönyörű ívet a szempilláknak, miközben óvja azok puhaságát és rugalmassággát. A méretes műanyag kefe optimális mennyiségű festéket vesz fel három ponton, így biztosítva, hogy a maximális mennyiségnél ne vigyünk fel többet, megelőzve a szempillák nem kívánatos összetapadását. A kefe hegyének formája segít az alsó szempilláink és a szemünk sarkában lévő aprócska szálak precíz kifestésében. Az eredmény: extrém hatás, ami nem maszatolódik el, nem csomósodik, nem kenődik.
Ajánlott fogyasztói ár: 6700 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAUTE & NAUGHTY LASH

Haute & Naughty Black fekete

Ez egy „kettő az egyben” típusú szempillaspirál, kifejezetten krémes, bársonyos, rugalmas és könnyű állaggal, ami sokoldalú formulájával egészen a tövüktől a végükig vonja be a pillákat. Kétkupakos rendszerének köszönhetően szempilláink stílusa lehet természetesen ívelt, vagy akár határozottan drámai is. Ha a spirál fejét a kisebbik kupakon át húzzuk ki, ívelt, szépen kontúrozott lesz a szempillánk, ha pedig a nagyobbat választjuk, akkor dúsabb végeredményt kapunk. Ez a szempillaspirál szuperkényelmes, praktikus darab, ami minden helyzetben bevethető, vagyis egy igazi jolly joker.
Ajánlott fogyasztói ár: 6700 Ft

 

 

FALSE LASHES

False Black fekete

Külsejét tekintve divatos „műszempillahatást” biztosít, de ettől persze még egy tökéletesen őszinte darab. Erőssége, hogy dúsítja és gyönyörűen íveli a szempillákat, mindehhez pedig szépen illeszkednek a drámaian túlzó pillavégek is. Abban is egyedülálló, hogy ultrakönnyű formulája a különleges, egyszerre dúsító és emelő duplasoros keféjével minden egyes mozdulattal szénfekete pigmentekkel vonja be a pillákat. A végeredmény: hihetetlenül sűrű, hosszú szempillák, amelyek vastagok, hosszúak, íveltek és szinte legyezőszerűek.
Ajánlott fogyasztói ár: 6700 Ft

 

EXTENDED PLAY LASH

Endlessly Black fekete

Az áttörés jelentő könnyű, vízálló formula gyönyörű, ívelt szempillákat varázsol kis fejű keféjével. Ez a tartós szempillaspirál akár 16 órán keresztül fennmarad a pillákon, ugyanakkor meleg vízzel könnyen lemoshatjuk – a festék innovatív hőérzékeny technológiájának köszönhetően. Az egyedülálló, vékony kefe könnyen eléri és bevonja még a legapróbb szálakat is újító, ívet adó formulájával, fényes, elegáns fekete színt adva a szempillának. Különleges összetételének köszönhetően nem csupán szép ívet biztosít, de hosszabbít, és mesésen elbűvölő szempillákat varázsol.
Ajánlott fogyasztói ár: 6100 Ft

 


Marcella