Featured Posts

a
View Post
23 Sze

Színes ősz az új kedvencekkel

Két új őszi kedvencem is van, az új F&F mustársárga trench coatom és az O-bag táskám! A kabát önmagáért beszél, annyira karakteres és szép darab. A kidolgozása is mesés, igazi profi munka, nagyon szeretem. Lehet kapni bézs színben, és olajzöldben is, azok is nagyon szépek, magam is nehezen tudtam választani. Nem minden F&F termék a kedvencem, a pizsamáik pl. elég hamar elvesztik a formájukat, de ez a kabát nagyon jó anyagból készült. Ahogy látjátok, remek a sötétkék capri nadrággal (Mango), de a fehérrel és a szürkével is jól mutat. Zölddel is jó lehet, ebben biztos vagyok.

Az O-bag táskámmal az elején voltak fenntartásaim. Míg nem ismertem, azt gondoltam valamiért, hogy ezeket a táskákat csak sportosabb, vagy sportosan elegáns szettekkel érdemes viselni, de ebben a bejegyzésben próbálok erre rácáfolni, mert nem volt igazam. Eredetileg fehér táskát szerettem volna, de amikor megláttam ezt az ezüstöt, akkor rögtön eszembe jutott, hogy régóta szeretnék ezüst színű táskát is, de mindet nagyon gagyinak találtam eddig. Az ezüst a legtöbb esetben szinte szürke (itt meg pláne), és a szürke egy remek semleges szín, ráadásul a kedvencem! Az is biztos volt a táskatervezéskor, hogy nem fogom “elrontani” egy karakteres füllel, maradni kellene a semlegesség határán belül, hogy jól ki tudjam használni. Így esett a választásom a bézs színre, s azért lett ez a fül, mert állítható, így hagyhatom rövidebben nyáron, télen, amikor meg nagykabát van rajtam, akkor hosszabban, s akkor is kényelmesen a vállamra tudom akasztani.

A helyesen tippelők közül Morell Eszter nyerte a Fullspot Flower karkötőt, kérem, hogy írjon nekem üzenetet!

Szerencsém volt, mert a táskarendezők között találtam egy olyat, amit mintha ehhez a színkombinációhoz terveztek volna. Egy aprócska szívfájdalmam van, hogy a 13 colos Macbookom nehézkesen fér bele (a rendezőbe, nem a táskába), de pont bele tudom szuszakolni.

Új őszi szerzemény egyébként a The Body Shop rúzsom és körömlakkom is. Mindkettő a nude-os vonal rózsaszínes (Ennek így van értelme?! 🙂 ) színvilágát követi, ami azért jó, mert bár nem semleges szín, mégsem ugrik le a körmömről és finoman simul bele gyakorlatilag bármelyik szettbe.

 

Fotó: Holecz Endre

Trench coat: F&F
Nadrág: Mango
Bőr cipő: Mango
Póló: Camaieu
Táska: O-bag
Statement: Pimkie
Óra: Mark Maddox
Körömlakk, rúzs: The Body Shop

xxx
Marcella