Featured Posts

a
View Post
3 Sze

Az én stílusom: pizsamában a belvárosban?!

A kommentelésetek után át kellett írnom kicsit a posztot. 🙂

Mindenképpen szerettem volna megmutatni nektek, hogy hogyan működik például rajtam a midi szoknya, amitől én óva intek mindenkit. Kevés emberen láttam jól álló midit, ha igen, akkor ők magasak, vékonyak voltak és a vádlijuk is formás volt – szóval gyakorlatilag csak a modelleken.

Bármennyire is tudom, hogy a midinél van jobb választás, azért ebbe az F&F fehér szoknyába beleszerettem – ettől függetlenül elég ritkán hordom, pedig tényleg szép darab. Mindenképpen szerettem volna valami játékosságot vinni a szettbe, főleg azért, mert maga a szoknya elég komoly. Sokat keresgéltem otthon, de minden felsőtől pont olyan volt az összeállítás, mintha “bárki más vette volna fel”, nem éreztem azt, hogy ez most majd tőlem lesz egyedi. A nagy keresgélésben belebotlottam az F&F pizsamámba és mivel imádom a Mickey-Minnie párost, megszületett a döntés! 🙂

Az evidens volt, hogy egy fennkölt statement lánccal hozom vissza a szett szoknya által diktált glamúrosságát és hogy nem veszek fel fehér cipőt vagy szandált hozzá – nem csak azért, mert nincs is, hanem mert az úgy már túl sok lett volna. Így esett a választásom a Mangoban vásárolt nude körömcipőre. A Kedvesem nem találta elég “ütősnek” a szettet, azt mondta, hogy vegyek fel hozzá valami kabátkát. A kabátka stílusa sem volt kérdés, ott meg a póló játékosságát szerettem volna finomabban továbbvinni (tehát ezért nem választottam pl. bolerót, vagy zakót), így esett a választás a Camaieu-ben vásárolt soft bomberre. Nekem tetszett a kabátka hossza, mert ez a szoknya csípőnél még rátesz kicsit, viszont ez a hossz takar. Ami fontos: ez egy darab szoknya, nincs alsó meg felső, egy szoknya van, áttetsző betéttel.

A játékossághoz passzolt a copf és a a kicsit pin-up-os napszemüveg is, a kis “tenyértáskát” pedig szintén az F&F-ben találtam (nem, nem szponzorál az F&F, szimplán szeretem), remek partykhoz, ahova csak telefont, hitelkártyát, személyi igazolványt és egy rúzst visz az ember magával.

Emlékeztek, hogy mit javasoltam a múltkor? Mielőtt elindultok otthonról, nézzetek a tükörbe és ha van mit levenni (felesleg), azt vegyétek csak le! Én is ezt csináltam: annyira erős volt a statement láncom, hogy lekerült a fekete karkötőm, az ezüst órám, de még ezek az apró kis tekla gyöngyök is kikerültek a fülemből. (Egyébként elbírt volna a fülem két kis apró fém színű pötty fülbevalót, de délután lövettem a jobb cimpámra még egy lyukat és azt mondták a Claire’s-ben, ahol csinálták, hogy ne piszkáljam.)

A pólón található erős szín került az ajkaimra, ez is erősen a koncepció része volt, főleg úgy, hogy nem nagyon viselek erős rúzsokat. Lehetett volna a cipőm is ilyen színű, ez az én fejemben is megfordult, de pasztellesebb irányba akartam menni.

 

Szoknya, póló, táska, napszemüveg: F&F
Cipő: Mango
Statement: Orsay
Soft bomber: Camaieu


Marcella