Featured Posts

a
View Post
18 Júl

A meg nem vett kis piros kisördöge

Pénteken délután az Allee leárazási forgatagában tényleg elvesztem kicsit és jól jött a sok hasznos komment, amit a Facebookon kaptam tőletek! Mind csupa szakmai érv volt, a “Nem hagynám ott.”-tól a “Cipőt szerelemből veszünk. Amin filózni kell, az nem szerelem.” típusú mondatokon keresztül a “Ne vedd meg! Valami időtállóbb, klasszikusabb piroska jobb lenne.”-n át mind hozzátett az érvelésemhez. Az elején több volt a Vedd!-típusú instrukció, de aztán jöttek szép számmal a Ne vedd!-típusúak is, a végeredmény pedig az lett, hogy hallgattam a belső megérzésemre, ami a kétségbeesett posztot is indukálta és nem vettem meg. 

Apró harcom a próbafülkében, amit szerintem már ti is lefolytattatok párszor:

1. Régóta szeretnék egy piros cipőt, mert egy piros cipő az jár minden nőnek.
1. Mivel egy jár minden nőnek, az az egy legyen már tökéletes, ha kérhetem! 

2. A Marcella is hányszor megírta a blogján, hogy kell egy piros cipő, mert az milyen szexi-dívás, feldobja a szettet.
2. A Marcella azt is megírta, hogy legyünk tudatosak, kevesebbet vásároljunk, de a számunkra legjobb darabokat, ne kössünk olcsó alkukat, mert annak lesz eredménye egy átláthatatlan gardrób, sosem viselt darabokkal és a lelkiismeretfurdalással, hogy mennyi pénzt költöttünk el haszontalanul. 

3. Keresem a tuti piros cipőt egy ideje, eddig ez van hozzá a legközelebb.
3. Most tényleg venni akarsz egy, a tökéletessel csak legközelebbi viszonyban álló holmit?!

4. Hiába áll “szálakból”, mégis, összességében tömörnek hat és az már nem olyan kecses.
4. Most a szálakat nézzük külön-külön és a köztük lévő kis szünetet, vagy az összhatást, ahogy mások is észlelnek minket?!

5. Mivel tömörnek hat, elvágja a lábfejemet a bokámnál.
5. Célod, hogy elvágd magad vizuálisan? Ha az lenne a célod, hogy rosszabbul nézz ki, mint ahogy, nem shoppingolnál annyiféle holmit! Én még nem láttam nőt úgy vásárolni, hogy “Dejóóó, milyen rosszul áll nekem ez a ruha, hát ez jó lesz, megveszem!!!”. 

6. Hiába van vékony, formás lábam, oldalról szuper az összhatás, na de szemből?!
6. Majd megkéred, hogy mindenki csak oldalról közelítsen feléd? A szemben állókkal majd mindig megpróbálsz gyorsan 45 fokos szöget bezárni?!

7. Csak 8.000 forint, elfér a cipős gardróbban, egynek jó, nem, ameddig megtalálom a tökéleteset!
7. Nem lehet, hogy mész tovább, megtalálod a tutit, ráfizetsz még 8.000 forintot, de azt a cipőt megbecsülöd, szereted majd, és úgy érzed, ahogy M. Monroe is megmondta… “Adj egy nőnek egy pár tökéletes cipőt, és meghódítja a világot!”

Piros cipő: Zara
Saját szandálom: Zara


Marcella