Featured Posts

a
View Post
18 jún

Az én stílusom: egy tökéletlen összeállítás

Volt már veletek úgy, hogy elterveztétek, hogy egy alkalomra márpedig felveszitek az egyik ruhátokat, de felvéve kiderült, hogy az több sebből vérzik? Van olyan, hogy ilyenkor olyan nagy a fanatizmus, hogy hiába van ezer meg egy ruhád, neked pont az kell, ami nem is olyan jó. Így jártam két hete én is, és bár megtehetném, hogy erről nem értesítek senkit, úgy döntöttem, megmutatom, hogy milyen kis nevetséges dolgokba futok bele én is, ha valamiért úgy állnak össze a dolgok, hogy nem annyira jól. 🙂

Az F&F őszi-téli divatbemutatójára voltam hivatalos, utána pedig egy business partyra, és remekül elterveztem, hogy az új, kék overallomat veszem fel. Fel is vettem, és akkor jutott eszembe, hogy ez a varrónőhöz készülő pakkból került ki, és nem véletlenül. A mérete az rendben van, de a hossza botrányosan sepri a földet, ami ellen a következő, sem nem elegáns, sem nem elég kifinomult, ellenben elég “csehszlovák” megoldásokat találtam:

1.) Íziben felhajtottam alul: ez viszonylag profin sikerült, bár kézzel csináltam.
2.) Íziben “felhajtottam” felül is: nos, nem volt vészes, három helyen összeöltöttem az anyagot és még egy kis övet is csúsztattam az így kialakult bújtatókba.
3.) Felvettem életem legotrombább cipőjét, ami speciel rettenetessége ellenére rettenetesen kényelmes. Megkérdezhetnétek, mit keres a cipős gardróbomban egy ilyen cipő, amit le sem merek írni a stílussal egy szusszban, ezért használok tagmondatokat. A megoldás: egy fotózásról maradt, s nagy ritkán, olyan nadrággal, ami eltakarja a java részét, fel szoktam venni.

Szóval az overall kérdést viszonylag hamar megoldottam, de a hajamba került kék pillangót semmi nem indokolja. A színe sem. Maga az ötlet egyébként tetszik, hogy ilyen “tépőzáras” megoldással díszeket applikáljunk a frizuránkba, na de nem egy ilyen gagyi poliészter megoldást! Az az igazság, hogy ezt már a fürdőszobában megállapítottam, ellenben nem tudtam már kivenni a hajamból, mert elkezdte kihúzni a kontyból a hajszálakat és így is nagyon-nagyon késésben voltam, úgyhogy maradt a rovarvilág egyik legszebb tagjának legstílustalanabb művi megfelelője a fejemen, s reménykedtem benne, hogy ha én nem látom, akkor más sem annyira.

Overall: Zara
Táska: F&F
Cipő: H&M
Óra: Mark Maddox
Statement: I am
Pillangó: hagyjuk

***
Marcella