Featured Posts

a
View Post
16 feb

Newa teszt

Tegnap átszaladtam a szomszéd lányhoz egy kis kávézásra, meg átvittem neki vagy tíz ruhámat, ugyanis esküvőre hivatalos, és nem tudja, mit vegyen fel. A nagy beszélgetés közepette egyszer csak megkérdezte, hogy olyan sima a bőröm, min változtattam? Nem is gondoltam, hogy bármi látszana az arcomon, de úgy felcsillant a szemem a bókon, hogy gyorsan megmutattam neki a NEWA kis kütyüjét, amit tesztelésre kaptam a Vitaminszigettől. Mikor felhívtak, hogy lenne-e kedvem tesztelni a gépet, nem lelkesedtem annyira a dologért, ugyanis megfogadtam, hogy itt a blogon nem fogok valótlant állítani – ha egy termék nem jó, akkor bármennyit adhat belőle nekem ajándékba a cég, nem fogom azt leírni, hogy márpedig milyen jó. Szóval tartottam a teszteléstől, hogy mit csinálok akkor, ha semmilyen változás nem fog beállni, de tartottam attól is, hogy én nem igazán veszek észre változásokat – se kicsiket, se nagyokat. (Látszik, hogy most sem én vettem észre, hanem valaki más. 🙂 )

Szóval kaptam egy Newa készüléket, amely egy professzionális rádiófrekvenciás technológiával működő ránctalanító készülék. Hála a jó égnek nem vagyok egy ráncos típus, sőt, de a kollagénháztartásomat feltuningolni sosem árt. A készülék fokozza a bőr kollagén-termelését, így kúraszerű használatával a ráncok jelentősen – klinikai tanulmányok szerint 45%-kal – csökkennek. Ez a hatás tartós, ugyanis nem hidratálásnak vagy idegen anyagoknak, hanem a bőrünk által megtermelt saját kollagénnek köszönhető. Ennek az információnak kifejezetten örültem, mert nem hiszek abban, amikor kapszulákban és felszíni krémekben “kell” a kollagént a szervezetbe vinni – nem is teszek ilyet soha.

Most minden este szánok magamra 3×4 percet, amikor fürdés után, lemosva a sminket, befekszem az ágyba, bekapcsolok valami finom, relaxáló zenét, és végigcsinálom a háromszor 4 perces rutin simogatást. Az arcot területekre kell osztani, így jön ki a négyes: homlok, bal orca, jobb orca, nyak két oldala. Nagyon könnyű használni a gépet, csak a tetején villogó led lámpácska zavar kicsit, de én meg szoktam fordítani a kis kütyüt és akkor nem világít a szemembe. Kellemes meleget bocsát ki a készülék a rádiófrekvencia mellett, a gélnek pedig finom illata van, nagyon szeretem. Az elején elkövettem azt a hibát, hogy a kezelés végén nem mostam le az arcomon maradt gélt, mert azt hittem én balga, hogy az fontos hatóanyag kombináció, de kiderült, hogy az csak átvivő anyag, szóval le kell mosni, ha vége a napi rutinnak.

Amit még én magam is észrevettem egyébként az az, hogy már az első kezelés után sokkal simább lett a bőröm, és ez nem szűnik meg az éjszaka leple alatt sem. Egy hónapig fogom tesztelni a készüléket, azt mondják, hogy a bőr természetes megújulásának beindításához mindössze 20 Newa™ kezelés (1 hónapos kúra) szükséges. Ezután a bőr állapota hónapokon keresztül, kezelések nélkül is folyamatosan javul. Az igazi változás olyan 2 hónap múlva várható, addigra ér be igazán a a rendszeres stimuláció. Pont azt nézegettem, hogy mennyibe kerülnek az ilyen típusú arckezelések, s mennyivel jobban jön ki az ember, ha egyszer beruház egy ilyen kis készülékre. Az ára ugyan nem olcsó, 115.000 forint, a hozzá tartozó gél pedig 4990 forint, de ha egyszer megveszed, utána kúraszerűen bármikor tudod használni, akár az egész testen is! Ha van kérdésetek a Newa-val kapcsolatban, írjatok bátran, szívesen megírom az őszinte véleményemet róla, már kitapasztaltam, hogy a legjobb használni.

További információk itt: www.newa.hu



Marcella