Featured Posts

a
View Post
14 jan

MAC 2015 SS

A VAM Design Centerbe hívta meg a MAC a sajtó képviselőit, illetve stylistokat, bloggereket, egyéb szakembereket, hogy első kézből ismerhessék meg a MAC 2015-ös tavasz-nyári sminktrendjeit. Sajnos idő hiányában nem tudtam részt venni ezen az impozáns és inspiráló prezentáción, de ahogy megígértem Nektek, mi sem maradunk le a legfontosabb információkról.

Sokan szeretjük a MAC-et, de ezzel nem vagyunk egyedül, ugyanis maga a szakma is odáig van érte. Szerintem te sem számoltad még össze – miért is tetted volna -, de az elmúlt évben megrendezett fashion weekek 40 (!) százalékánál a MAC szakemberei dolgoztak – és most figyelj: 2018 divatbemutatón! Nekem az a tapasztalatom, hogy bizonyos beauty márkák nem működnek olyan jól a való életben, mint a kifutón. A MAC nem tartozik közéjük, sőt!

Örömmel látom, hogy az idei évben azon a természetességen van a hangsúly, amelybe bátran simul egy kis merészség, szokatlanság, egyedi látásmód.

TREND 1 – REVIEW

A fekete szemceruza, tus és szempillaspirál basic varázseszközünk lesz ebben a szezonban. A szempillákra a szélsőség jellemző: vagy nincs rajta semmi, vagy már szinte túlzó. Nincs átmenet. Nincs kompromisszum. Döntés van.

Jöjjenek ennek a trendnek a legmarkánsabb darabjai.
Sculpt superblack lash – “Olyan, mintha a szempilla egyenként lenne applikálva a szempillaspirállal, így igazán pontos, a szempilla tövétől a végéig tartó fedést kap.”         Haute&Naughty Too Black Lash – “A réteges szempillaspirál extrém módon épül fel.” 205 Mascara Fan Brush – Ez a mini legyező kefe hihetetlen pontosságot ad a szempillaspirálnak és a szemöldök pótlásnak, a linernek pedig festői simítást.

266 Small Angle Brush – A lináris pontosságot képviseli a finoman kidolgozott hatású vízes vagy száraz termékeken egyaránt.

A Defiantly Feline Superslic Liquid Eye Liner egy szupertartós, a feketénél is feketébb, élénk, lakkfényes filctus, amely bármilyen fekete tus fölé applikálva mélységet és lakkhatást (bár egy k-val is megállja a helyét, hehe) kölcsönöz.


Folytatás következik hamarosan, akkor a MAC Enlightened trendjét mutatom be.

 


Marcella