Featured Posts

a
View Post
11 jan

4# stílustipp nőknek

Idén (is) nagyon öltöztettek a látványos szőrme snoodok (körsálak), így egy aprócska dologra hívnám fel a figyelmeteket, ha esetleg a nagy leárazási lázban ti is szeretnétek venni egyet. Az egyik ügyfelemmel kerestük számára a legmegfelelőbb darabot, amikor megfogalmazódott bennem, hogy egy szempontot mindenképpen leírok a vásárláshoz.

A Zaraban pl. belefutottunk egy nagyon széles snoodba, ami szemből remekül nézett ki, de oldalról olyan volt benne mindenki, mintha egy alagútba szorult volna a feje. Ha ilyen darabot próbáltok, nézzétek meg magatokat oldalról is, hogy onnan se legyen vicces a látvány, de a legjobb, ha eleve kisebb darabokat választotok.

Ezek itt hatalmas snoodok – szemből sem néznek jól ki, de oldalról aztán végképp vicces a látvány. Atlasz a vállán tartotta az égboltot, ezek a lányok is olyanok, mintha hatalmas terhet cipelnének magukkal – divatból.

Ezek már finomabb darabok, de még mindig nem kicsik:

Ezek körülbelül azok a méretek, amelyek szépen mutatnak. A szőrme snood önmagában nagyon karakteres darab, vonzza a tekintetet, a legtöbbször megadja az öltözék irányát, nem kell, hogy ráadásul gigászi méretben legyen jelen.


Marcella