Featured Posts

a
View Post
11 dec

Szépség, hírem van számodra! Astor Perfect Stay Gel Shine

Pirosat még mindig csak make-upban tudok elképzelni magamon, de az is igaz, ahogy megjegyezte az egyik olvasóm, hogy a körmöm nagyjából mindegyik fotón piros. Hosszú, vékony ujjaim vannak, szeretem látni, hogy amikor magyarázok, a tekintet (főként a férfiaké, bár nem egyszer már nők is megdicsérték az ujjaimat) követi a kézfejemet.

Sajnos tegnap kellett kidobnom a Coca-Cola vörös OPI körömlakkomat, mert besűrűsödött, és már nem tudtam vele szépen, finoman lakkozni. Az Astor Perfect Stay Gel lakkja van most terítéken – kíváncsi leszek rá, ugyanis nem szeretnék igazi gél lakkot használni. Szeretem, hogy ha csak néhány napig is, de lélegzik a körmöm, ráadásul a gél lakkot megkötő fényről is hallottam ezt is, azt is, úgyhogy inkább kerülöm.

Az Astor lakkja nem mást ígér, mint szalon hatású manikűrt. A lakk egyedülálló, szabadalmaztatott, LYCRA®*ban gazdag, Gel Shine formulája biztosítja a kifogástalan, csillogóan fényes és színes manikűrt akár 10 napon át. Az új 3 az 1-ben formula mellett pedig nem szükséges sem alapozó lakk, sem fedőlakk használata. Próbálta már valaki? Elégedett az eredménnyel?

Karácsonyra pont megérkezhet Hozzád ez a tűzvörös körömlakk, ha a Facebook oldalon kommentben megírod nekem, hogy számodra mit fejez ki a vörös lakk, vagy pusztán maga a vörös szín. Nyomj kérlek egy lájkot a cikk alján, hogy lássam, hányan érdeklődtök a beauty anyagok iránt, és irány a Facebook oldal megfelelő posztja, ez itt:

https://www.facebook.com/Stiluskommunikacio.Noknek/photos/a.131310427042372.25659.131299263710155/369215676585178/?type=1&theater


Marcella